دکتر محولاتی یک آدم فوقالعاده بی نزاکت که حتی بلد نیستن چطور با مراجعین صحبت کنن چه برسه به درمان. طوری با برادرزاده من رفتار کرده که نه تنها لکنت و تشنجش بدتر شده که بچه رو به سخای پیشش میبردیم که الان هم متوجه شدیم داروها دز مناسبی نداشتن. برای مراجعه به ایشون پیشنهاد میکنم بیشتر تحقیق کنین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دکتر محولاتی با تجویز داروی اشتباه باعث فلج شدن پای یک بچه شد الکی تعریفش می کنند خدا ازش نگذره الهی ...
برای بچه دوست من هم داروی اشتباه داد و منجر شد تشنجش طولانی بشه و توی کوما بره و الان زندگی نباتی داره در نهایت الان بعد از چند سال هنوز پرونده پزشکی قانونیش رو دارن پیگیری میکنن اونجا که رفتیم متوجه شدیم چندین پرونده باز داره که مردم ازش شاکی شدن موضوع جان یه بچه طفل معصومه که این آدم اصلا براش مهم نیست
من با پرس وجو این دکترو پیدا کردم که نمیدونم چرا معروف شده. ۳ بار بچهمو بردم پیشش نه تنها بهتر نشد که تعداد و زمان های تشنجش هم بیشتر شد. معلوم نیس چرا بعضیا بیهودی معروف میشن که برای امثال ما مشکل ایجاد کنن. خدا نبخشه
جالبه برام این چند نفر آخر فقط عضو شدن که همون روز بیان راجع به دکتر محولاتی نظر بدن 🤣
من که الان سه ساله پسرم رو پیشش میبرم تونست تشنجش رو کنترل کنه، با جدی بودن خودش یا اخلاق مزخرف منشیش کاری ندارم. مهم علم و سواد زیادش تو زمینه تشنج هست و مادرای زیادی که از درمان بچه هاشون راضی بودن
جالبه برام این چند نفر آخر فقط عضو شدن که همون روز بیان راجع به دکتر محولاتی نظر بدن 🤣 من که الان ...
نقره جان پسر گلت چند سالشه؟تشنجش در چه حد بود میشه توضیح بدی؟ منم دخترم یه علائمی از تشنج داره اما نوار نغزش هبجی نشون نداد و نرمال بود تا اینکه یه بار یه خیرکی مشکوک داشت که دکتر اشرفی بابت همون براش لوبل تجویز کرد اونم درصورتی که خیرگی دوباره اتفاق بیفته. من از مصرف دارو خیلی میترسم بخاطر تاخیری که میاره. البته خیرگی که دوباره پیش نیمده اما یه حالتای تیک ملنتدی داره.شما چه دارویی میدی به پسرت؟ خدایی نکرده باعث تاخیر که تشده؟
سلام شما دکتر محولاتی رو میشناسید؟ من خیلی تحقیق کردم این چند نفر بددجور گفتن در موردش من ک ...
بنده ۵ساله دخترمو میبرم پیشش،نمیخوام بگم دکتر بدی هست،که بگن داره تخریب میکنه اما فرقی هم نکرده،کسی که یک دستگاه بزاره توی مطب و بیمارو اجبار کنه واسه نوار مغزی اون داره تجارت میکنه،و هر سال هم این کارو تکرار میکنه،به نظرم از دکتر تن کابنی یا دکتر غفرانی و همچنین دکتر اشرفی اینا دکترای خوبی هستن و یک مورد هم در مورد منشی دکتر محولاتی بگم که خیلی آدم بی شعور و بیرشخصیتی هستن