2777
2789
عنوان

خانما کسی بچشو پیش دکتر محولاتی برده؟باید بچمو ببرم پیشش

| مشاهده متن کامل بحث + 49540 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دوقلو هستند 😍 خدا حفظشون کنه 🙏

یکی از قل ها مشکل داره ؟ ببخشید ، تاخیری چه طور پیش میاد ؟ دلیلش چیه ؟ طول درمانش چطوره ؟ دست و پاها و بدن بچه هم نسبت به سنش کوچکتره  ؟

ای اهل ایمان از غیر خودتان برای خودتان محرم راز نگیرید،آنان از هیچ توطئه و فسادی علیه شما کوتاهی نمیکنند،شدت گرفتاری و رنج و زیان شما را دوست دارند،تحقیقا دشمنی از لابلای سخنانشان پدیدار است و آنچه سینه هایشان (از کینه و نفرت) پنهان میدارد بزرگتر است،ما نشانه (های کینه و نفرت آنها) را اگر می اندیشیدید برای شما روشن ساختیم.(سوره آل عمران آیه118) با توجه به مسدود سازی صفحات اینستاگرام ، مدیریت گوشی و حذف برنامه نصب شده بدون اجازه ی کاربر، ماسک عوام فریبانه ی غرب برداشته شد😁از این به بعد هر کسی از  حریم شخصی و خصوصی ، پیشرفت و آزادی بیان در غرب ، حقوق بشر و تمام شدن دوره ی فیلترینگ ، تبادل و گردش آزاد اطلاعات ، دم زد  برای شفا گرفتنش دعا کنید  زیر لوای آمریکا و صهیونیسم جهانی میشه کودتا کرد ،حملات شیمیایی کرد ، به بهانه ی دموکراسی لشکر کشی به اون ور دنیا کرد و خاورمیانه رو پایگاه نظامی کرد ، کشت و کشتار کرد ، خبرنگار را قطعه قطعه کرد ، تروریست ها رو تجهیز و حمایت کرد ، تحریم و تهدید و قلدری کرد و شاخ و شونه کشید ، در یک روز 37جوان رو صلیب کشید و سوزاند و سر از بدنشون جدا کرد ، کارخانه شیر خشک رو هدف قرار داد تا کودکان یک کشور از گشنگی بمیرند ، هواپیمای مسافربری رو روی هوا زد ، یواشکی با بالگرد وارد کشور دیگه (رسوایی و معجزه طبس😂) شد ، حساب هلال احمر رو بست ، تحریم پزشکی و دارویی کرد ، با جنگ و خون ریزی اراضی غصبی خودش رو  افزایش داد ، امنیت کشورها رو بخطر انداخت تا نفوذ و فروش اسلحه اش بالا بره ... و هی دم از انسانیت و حقوق بشر زد و با رسانه ها هم عوام فریبی کرد و شستشوی مغزی داد و به تروریسم اقتصادی و فرهنگی و مجازی و.. هم ادامه داد😐😐😐
میشه بگین خاهرزادتون زمانی که صرع داشت حرف زدن و کاراشون چجوری بود؟

خواهر زادم چهارناهگی یهو سفید و بی حال شد.انگار ضعف کرده باشه. کلی داد و بیداد کردیم بردیمش بیمارستان. روز بعدش هم دکتر متخصص ارجاع داد تهران.بعد نوار مغز و تشخیص صرع. ولی روند تکاملیش خوب بود و معمولی. تا شش هفت سالگی دارو خورد و الان خوبه.ولی خواهرم خودش میگه اگه اون داروها رو نمیخورد الان خیلی جلو بود ولی همه چیش خوبو نرماله.االان کلاس چهارمه و مدرسه عادی درس میخونه

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
خواهر زادم چهارناهگی یهو سفید و بی حال شد.انگار ضعف کرده باشه. کلی داد و بیداد کردیم بردیمش بیمارستا ...

انشالا همیشه سلامت باشن

خواهرزاده من تشنج های مقاوم به درمان داره...حرف نمیزنه در حد آب. عزیزم و چندتا کلمه دیگه ولی متوجه میشه حرفامونو و به خاطر داروهاش بی قراره اصلا یه جا نمیشینه خیلی کم...

انشالا به 7 سالگی برسه خوب بشه خوادزادم. الان 6 سالشه

خدایا شکر😊
درکت میکنم عزیزم هرچی بگی حق داری ولی از سن کم تحت نظر باشه مطمئن باش خوب میشه توکلت به خدا باشه&nbs ...

ممنونم ازت عزیزم

یه دنیا تشکر

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗

بچه ها

دخترمو که نگاه کنین از نظر جسمی هیچ تفاوتی با اون قلش نداره مثلا همیشه لباساشونو یه اندازه میگیرم

اون یکی خداروشکر سالمه

این دخترم مثلا الان که یکسال و هفت ماهشه یکی که ببینتش فک میکنه نه ماهشه

یعنی کارای بچه های نه ماهه رو تقریبا انجام میده

تاخیری هم بخاطر این بهش میگن که مثلا کاری رو که تو نه ماه می بایست انجام میداد الان تو یک سال و هفت ماه انجام میده یعنی با تاخییر انجام داده

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗

عزیزای دلم ازتون ممنونم گل های خوشکل

واسه سلامتی گل قشنگم دعا کنید

پسر منم تحت نظر دکتر محولاتیه مشکلش تشنج پنهان بوده که از یه سال و نیم شروع شد پسرم کلامشو از دست داد ولی الان با داروی محولاتی خیلی بهتر شده منم باید بیست روز دیگه برم پیشش انشالله داروشو قطع کنه اگه تشنجش قطع شده باشه

بچه ها دخترمو که نگاه کنین از نظر جسمی هیچ تفاوتی با اون قلش نداره مثلا همیشه لباساشونو یه اندازه م ...

من همه ایت روزا رو گذروتدم امیدت به خدا باشه انشالله خوب میشه بازم خدا رو شکر کن با تاخیر داره پیش میره پسر من دوسال و نیمه هنوز چند تا کلمه حرف میزنه

پسر منم تحت نظر دکتر محولاتیه مشکلش تشنج پنهان بوده که از یه سال و نیم شروع شد پسرم کلامشو از دست دا ...

انشالله هر چه زودترگل پسرت خوب بشه

منم دکتر گفت احتمالا تشنج پنهانن باید بیاری چکش کنیم

ولی خداروشکر هر بار که تشنج کرد هیچ تغییری نکرد نه از نظر رفتاری نه کلامی

تشنج هاش بیشتر از یک دقیقه نبودن

من همه ایت روزا رو گذروتدم امیدت به خدا باشه انشالله خوب میشه بازم خدا رو شکر کن با تاخیر داره پیش م ...

توکل به خدا

بخدا ناشکر نیستم

چون میدونم خیلیا هستن از دختر من بدترن ولی دلم واسه مظلومیت دخترم میسوزه حاظرم بمیرم ولی دخترمو تو اون حال نبینم