2777
2789
عنوان

آمپول لاغری ملیتاید

922 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من یک ماه و یک هفتس تقریبا که دارم استفاده میکنم تا دوز 1.2 خوب پیش رفت ولی وقتی یکم زیادش کردم گلاب به روتون بیرون روی خیییلی شدید پیدا کردم بعد رفتم پیش دکترم گفت برگرد رو همون دوز 1.2 ولی از اون به بعد حالت تهوع و استفراغ اومده سراغم ولی اسهال اوکی شد

حالا میخواستم ببینم شما تجربه ای دارید؟در ضمن 4 کیلو 100 کم کردم این مدت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من رفتم دکتر غدد برام نوشتوالا بیشترین عوارضش فکر کنم همیناس

اها باید واس لاغری بریم‌پیش دکترغدد

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

ورزش که نه چون شاغلم وقت نمیکنم رژیمم که دیگه وقتی این آمپولو میزنی کلا نمیتونی زیاد بخوری

ینی اشتها رو کم میکنه؟

عزیزم ببخشیدا زیاد ازت سوال کردم اومده بودی خودت اطلاعات بگیری داری اطلاعات میدی شرمنده🙏

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

ینی اشتها رو کم میکنه؟عزیزم ببخشیدا زیاد ازت سوال کردم اومده بودی خودت اطلاعات بگیری داری اطلاعات می ...

خواهش میکنم عزیزم

آره هم اشتهاتو کم میکنه هم متابولیسم بدنو میبره بالا

واسه این آمپوله باید بری پیش دکتر غدد بعد آزمایش اینا برات مینویسه اگه اوکی بودی بهت آمپولو میده

اها ممنون

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

خواهش میکنم عزیزمآره هم اشتهاتو کم میکنه هم متابولیسم بدنو میبره بالا

ممنونم گلم انشالله زود خوش هیکل بشی

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30