2777
2789
عنوان

عین چی‌ خسته ام

112 بازدید | 17 پست

کلی حبوبات پختم بسته بندی کردم فریزر

کلی‌لباس انداختم لباسشویی

مبلا رو شستم

پسرمو بردم حموم

سبزی پاک کردم گذاشتم فریزر

خونه رو هم برق انداختم تازه الان نشستم‌ پدرم دراومد 

خوش بحال اونایی که خواهر برادر دارن 

من نزدیک زایمانم یعنی نهایت تا ده روز....مجبورم کل کارامو خودم کنم ولی اگه یه خواهر دلسوز داشتم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ خوبی نداره براتون؟میدونی چی بده عزیزم؟اینکه من حتی کسیو ندارم همراهم بشه بیمارستان💔

ببین دوتا خواهر دارم من با بچه هاشون همسنم یعنی میخوام بگم جای مادرم هستن اما خداشاهده خیری که ندیدم بماند تازه به مادرمم میگن تو فلانیو دوست داری

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
هیچ خوبی نداره براتون؟میدونی چی بده عزیزم؟اینکه من حتی کسیو ندارم همراهم بشه بیمارستان💔

نمیشه گفت هیچ،ولی در کل اون طرز فکری که راجع به خواهر برادر داری واس همه یکسان نیست،یه ادم بی احساس،شانس منه شاید البته

منم به شخصه براتون دست زدم ....هزار ماشالله به شما و تواناییهاتون

شما احتیاج به کسی ندارید ....یاد زایمان خودم افتادم خسته میشدم اما خوشحالم الان ....همه کارا رو کردم و الان که پسرم سه سالشه کل کاراشو خودم انجام میدم به علاوه کارای مادرم ...مادر همسرم و خانه داری ..‌‌باشگاهم میرم ...سریع وزنم به قبل برگشت درسم میخونم اما خوشحال ترینم و کلی صبور و ماهر شدم 

نمیشه گفت هیچ،ولی در کل اون طرز فکری که راجع به خواهر برادر داری واس همه یکسان نیست،یه ادم بی احساس، ...

بیکسی درد خیلی بدیه عزیزم همیشه غبطه میخورم به حال کسایی که چند تا خواهر برادر دارن

چقدر بد...یعنی حسادت شما رو میکنن؟من یه عمره گلایه دارم از تک فرزندیم

بله ببین من ۳۳سالمه خواهرام یکی ۵۲سال یکی ۴۶من ته تغاریم خب مامانم یکم هوامو داره یعنی مدام به مامانم سرکوفت میزنن که تو فلانیو دوست داری ناگفته نماند منم مادرمو خیلی دوست دارم 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔