2777
2789

فدای سرت. خودتو عشقه 

بالاخره یه روزی میشه

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

فدای سرت. خودتو عشقه بالاخره یه روزی میشه

مرسی عزیزم اخه میدونی کسایی ک من نخاستم و ب دلم نمینشستن خیلی پیگیرم بودن و بالعکس کسایی ک من خاستم اونا نخاستن،یکبار توعمرم از ته دل عاشق شدم منو نخاست بعد اون از ۳یا۴نفرخوشم اومد فقط ک ازدواج کنم و نشد گاهی دیگه ناامید میشم و خستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم اخه میدونی کسایی ک من نخاستم و ب دلم نمینشستن خیلی پیگیرم بودن و بالعکس کسایی ک من خاستم ...

تا بوده همین بوده. 

همیشه اون چیزی که ماها میخاییم نمیشه 

بسپار به خدا 

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗