2777
2789

من شدیدا معدم مریضه و اگه سروقت غذا نخورم معده درد شدید میگیرم میگرنم دارم که میگیره و دیگه کلا تمومه حالا چندروز بود مریض بودم اما غذا درس میکردم دیروز حالم بدتر شد  نتونستم درس کنم حالا سرظهر مادرشوهرم زنگ زد شوهرم پرسید ناهار خوردی اینم گفت نه برگشت به شوهرم گفت به زهرا بگو اگه غذا درس نکنی چیزی نمیدم بخوری از معده درد بمیری ی لحظه حس کردم خیلی بدبختم خیلی خرد شدم از خدا گله کردم که خوب نمیشم دلم خیلی شکست از دیروز ی بغضی خفم میکنه حتی نتونستم به شوهرم چیزی بگم😓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی نگو خدا اگه بدترشو سرخودش درنیاورد هرچی خواستی بگی بگو 

واسم اتفاق افتاده میگم 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
خدا کنه خدا جوابشو بده من که زورم نمیرسه

همون آه تو بسته واسه ویرون شدنش

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

یه چیزی میگم بخور برو عطاری عرق مفراح نعنایی بگیر با نشاسته هر روز بعد از نهار و شام نصف استکان با یه قاشق چایخوری نشاسته بریز توش بخور قول میدم یه دقیقه نشده خوب میشه دردت خنک می‌کنه اصلا خودت حالت خوب میشه 

دوم بگو شیرین بیان بهت بده پودرش یه خودش که سیاهه هر روز ،صبح بعد از ناشتا بریز توی یه لیوان آب جوش یه نعلبکی بزار روی لیوان بزار دو سه دقیقه دم بکشه یه تیکه نبات کوچولو هم بندازی توش عیب نداره بخور چهل روز معدت میشه مثل روز اولش( تعداد استفاده در روز بیشتر از دوبار نشه بعد روزی کمتر از پنج گرم باید بخوریا وگرنه خطرناکه ) 

قرص نکسیم آمریکایی یا قرص امپرازول هم اگر بتونی هشت تا دوازده هفته بخوری هم که بهتر خیلی خوب میشی

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹