2777
2789

سلام پسرم هشت ماهشه امروز گذاشتم رو تخت خودمون خودمم کنارش دراز شدم تلفن زنگ خورد تا رفتم بردارم پسرم از تخت افتاد پایین و سرش صدای بدی داد و خیلی گریه کرد اعصابم خورده نکنه طوریش بشه مغزش اسیب ببینه کسی تجربه ای داره دارم میمیرم از نگرانی

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرش بیمارستان تا خیالت راحت شه عزیزم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

روی فرش بود یا سرامیک

پسر منم پنج ماهگی اینا بود افتاد از تخت و خیلی گریه کرد اما خداروشکر طوریش نشد

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
بالا نيورده تهوع نداره

نمیدونم شیر دادم خابید

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
روی فرش بود یا سرامیک پسر منم پنج ماهگی اینا بود افتاد از تخت و خیلی گریه کرد اما خداروشکر طوریش نش ...

فرش بود

ببرش بیمارستان تا خیالت راحت شه عزیزم.

شوهرم بیاد نیستش خونه

میترسمم بهش بگم دعوا کنه

عزیزم لطفا زوووود ببرش دکتر ایشالا که چیزی نیست و خیالت راحت میشه

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹

بچها ازاین ضربها زیاد میخورن تابزرگ شن چیزی نمیشه نترس اگه خیلی دلت هوله ی دکتر ببرش

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
عزیزم لطفا زوووود ببرش دکتر ایشالا که چیزی نیست و خیالت راحت میشه

اطفال ببرم یا بیمارستان