2777
2789
عنوان

سلام بچه ها مشخص شد

700 بازدید | 41 پست

علت مسمومیت با ماکارونی چی بوده ..انکار میگن ۵۰۰هزار تن ذرت دامی تاریخ گرسنه وارد شده که ۱۵۰هزار تن توسط کارخونه های چیپس و پفک و پفیلا و نگارانی خریداری شده ....چند وقت پیش هم خانواده ای بخاطر مصرف پفیلا دچار مسمومیت و مرگ شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی نمیشه پفک و اینا خورد ؟هر چند که من نمی‌خورم کلا ولی میخواستم برای شب یلدا پفیلا بخرم

اره انگار میگن احتیاط کنید .به هر حال احتیاط شرط عقله .انکار دو تا کارخونه چیپس و پفک هم تو تهران بستن .به هر حال این آت و آشغالا سالمشون هم پر ضرره همون بهتر که نخوریم 

اره انگار میگن احتیاط کنید .به هر حال احتیاط شرط عقله .انکار دو تا کارخونه چیپس و پفک هم تو تهران بس ...

دقیقا توی این وضع هوا گفتن هرچی از اینا نخورید بهتره 

زندگی می‌چرخه عین تاس یه روز حکم میکنی یه روز التماس

همش الکیه بابا میخوام کارخونه دارا رو بدبخت کنن من تو این چند وقت هم ماکارونی هم پفک هم چی پلت همه چی خوردم حتی خود ذرت هم خوردم هیچیمم نشد 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
منبع دقیق بفرستید که وزارت بهداشت تایید کرده باشه

اخه فکر می‌کنی اگه هم  واقعا چیزی باشه وزارت بهداشت یا صدا و سیما مستقیم میگن...به هر حال احتیاط شرط عقله .این چیزا را تا آخر عمر هم نخوری نه کمبودی میگیری نه چیزی . تازه نفع هم میکنی

اره انگار میگن احتیاط کنید .به هر حال احتیاط شرط عقله .انکار دو تا کارخونه چیپس و پفک هم تو تهران بس ...

منبع تون از کجا بوده (منبع خبر)

زندگی می‌چرخه عین تاس یه روز حکم میکنی یه روز التماس
همش الکیه بابا میخوام کارخونه دارا رو بدبخت کنن من تو این چند وقت هم ماکارونی هم پفک هم چی پلت همه چ ...

عزیزم هزار تا ماشین تو اتوبان می‌ره ...فقط یکیشون تصادف می‌کنه .به هر حال احتیاط شرط عقله این آت و آشغالا هم که چیز واجبی نیستن هر چی نخوری بهتره.

اخه فکر می‌کنی اگه هم واقعا چیزی باشه وزارت بهداشت یا صدا و سیما مستقیم میگن...به هر حال احتیاط شرط ...

پس در حد شایعه است ...

کپک مواد غذایی در نهایت آفلاتوکسین داشته باشه اونم مصرف طولانی مدت باعث سرطان میشه نه مسمومیت

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

پس در حد شایعه است ...کپک مواد غذایی در نهایت آفلاتوکسین داشته باشه اونم مصرف طولانی مدت باعث سرطان ...

کپک موادی مثل ذرت و برنج و ....یک نوع خطر ناکه که باعث مرگ میشه

کپک موادی مثل ذرت و برنج و ....یک نوع خطر ناکه که باعث مرگ میشه

من مهندس کشاورزی هستم حداقل میتونم درباره رشته ای که خوندم آگاهی داشته باشم و بدونم علت چیه این که نوشتین حدس شماست که اشتباهه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مورد بعدی جالبه شما نمیدونی ذرت دامی و خوراکی باهم تفاوت داره فقط دوست داری یک چیزی گفته باشی ....

مورد بعدی جالبه شما نمیدونی ذرت دامی و خوراکی باهم تفاوت داره فقط دوست داری یک چیزی گفته باشی ....

دقیقا می‌دونم و اون کارخونه ها بخاطر همین تخلف بسته شدن .باید به عرضت برسونم خودم برادرم مهندس کشاورزیه. خودمم ارشد یه رشته پیرا پزشکی دارم ..فکر کردی من بیسوادم .باشه شما بخور