2777
2789
عنوان

چی هوس کردین تو بارداری بخورید

2589 بازدید | 94 پست

خانم های که باردارن یا قبلا باردار بودن بیان بگن من هنوز که باردار نیستم ولی خوشحال میشم جواب هاتون رو بخونم خیلی باید قشنگ باشه

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سر پسرم خییییییییلی هوس گوجه سبز و سالاد شیرازی میکردم یعنی کیلو کیلو می‌خوردما...الانم سر دخترم باردارم و دلم همه‌ چی میخواد بیشتر شیرینی جات..و آش 

چه سرنوشت غم‌انگیزی که کرم کوچک ابریشم.....تمام عمر قفس می‌بافت...ولی به فکرپریدن بود......

من یک بار نارگیل تازه هوس کردم. فصلشم نبود.همسرم رفت وقتی اومد پیدا نکرده بود واسم پودر نارگیل گرفته بود😐😐

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

سر پسرم من تو بهمن ماه دلم هو هندونه کرده بود شب خواب دیدم دارم یه قاچ هندونه شیرین می خورم.ش.هرم طفلکی شهر رو زیر و رو کرد تا هندونه گیر آورد 

حالا سر دخترم فقط گلابی حالا هم انارررررررررر و بستنی

مامان من سر بارداریش اوله انار هوس میکنه که بچه اش پسر بوده

سر بارداری دوم خاک هوس میکنه که بچه اش دختر بوده مامانم میگه به خاک که آب میزدن بوش میومد غش میکردم 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها