2777
2789
عنوان

چی هوس کردین ؟ورود باردار ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 160 پست
ای وای تو یه نفر اصلا برام نوستالژی درست کردی چقد وقته بربری نخریدم ای وااااای کریم مسلمون نی ...

جات خالی من مامانم سرکاره هر روز از دانشگاه ک اومدم نون داغ میخرم 😍😍😍😍با املت😋😋😋

غذای هر روزمه😆😆😆

تیکر ب وقت لاغری😅😆 میخوام 12کیلو کم کنم😑 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😵😵😵

خسته‌ام از «چطوری‌؟»های توخالی،از لبخند‌زدن‌های دروغین،از تظاهر،از بخش اعظمی از زندگی‌.دلم می‌خواهد ورقی بچسبانم روی پیشانی‌ام،رویش درشت نوشته باشد:«این آدم بریده است!رهايش كنيد ...>>همين.
من ۲۷کیلو کم کردم تمام لباسام چهار سایز،بهم بزرگ شدن  یکسره دارم میرم تنگشون میگنم😂

عین خودمممممم

منم 28 کم کردم

ولی دیگه زیاد کم نمیشهههههههههههه

و خدایی که بشدت کافیست... 
منم قبلابغض میکردم تو رژیمام خخخ

عزیزم😂😂

منم خیلی ناراحت بودم شوهرم هی میگفت زنگ بزنم مرغ بیارن کباب بیارن پیتزا بیارن 

ولی میدونستم بخورم عذاب وجدان میگفتم نه😂😂😂😂😂

من مامان شدم🥲
بارداری که نگه ای وای هوس کردم که باردار نیست! بنظرم شماحتماباید هرشب دمنوش گل گاو زبان بخورین....دل ...

به نظرم شما یه کم کندر بخور

بیشتر کمک میکنه بهت منطق حرفارو بفهمی

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
من ۲۷کیلو کم کردم تمام لباسام چهار سایز،بهم بزرگ شدن  یکسره دارم میرم تنگشون میگنم😂

😯😯

چه جوري ؟

خسته‌ام از «چطوری‌؟»های توخالی،از لبخند‌زدن‌های دروغین،از تظاهر،از بخش اعظمی از زندگی‌.دلم می‌خواهد ورقی بچسبانم روی پیشانی‌ام،رویش درشت نوشته باشد:«این آدم بریده است!رهايش كنيد ...>>همين.
کدوم رستوران بگو ما هم بریم؟ 😁 

جردن ناهید شرقی کافه مکث کافی شاپه ولی استیکاش عالین و از طرفی اسموتی و ابمیوه هاشم محشره

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
چند وقته رژیمی من اوایل هوس نمیکردم الان یه ماه که خیلی ضعیف شدم ارادمم کمتر شده همش دلم میخاد بخو ...

منم دو ماهی میشه ۱۰کیلو کم کردم ۱۰کیلو دیگه مونده بعد بارداریم اصلا وزن کم نکردم 

😏😏