2777
2789
عنوان

چی هوس کردین ؟ورود باردار ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 160 پست
ما داریم پاشو بیا با این ذهن رژیمیه سوسولت خخخ شوخی کردما

نه بابا اتفاقااز وقتی حامله شدم رژیممو گذاشتم  کنار عین دیو میخورم....وای سوپ می‌خوام

چه سرنوشت غم‌انگیزی که کرم کوچک ابریشم.....تمام عمر قفس می‌بافت...ولی به فکرپریدن بود......

من یه روزی با قرص بیست کیلو وزن کم کردم اون سال چه خوشکل شده بودم ولی عوضش صدتا مرض گرفتم و دوباره چاق شدم ولی همیشه عاشق غذا خوردنم خوش بحال لاغرا البته الان هفتاد و پنج کیلوام

به خداوند پناه می جویم او سپر من است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منم میگن شدی اسکلت یا استخونن  ولی من کار خودم میکنم😂

منم 

خسته‌ام از «چطوری‌؟»های توخالی،از لبخند‌زدن‌های دروغین،از تظاهر،از بخش اعظمی از زندگی‌.دلم می‌خواهد ورقی بچسبانم روی پیشانی‌ام،رویش درشت نوشته باشد:«این آدم بریده است!رهايش كنيد ...>>همين.

یک هفته است به شدت تمایل پیداکردم به غذاهای آبکی 

سوپ و آش

پس جهنم اینه!                                                         هرگزبه این شکل درباره ش فکرنمی کردم !              یادتون هست: گوگرد،سیخ،آتیش....                          آه!                                                           عجب حرف های مضحکی سال ها درمغزمان فروکردند .                احتیاجی به سیخ نیست!       حالا فهمیدم جهنم  همان زندگی اجباری با احمق های اطرافه....!
قرصه چی بوووود؟؟؟؟مرضات چی بود؟قدت چنده؟

قرصم  اسمش رو یادم نیست مال هشت سال پیش بود این قضیه مرض ریزش مو لرزش دست و پا تنگی نفس سرد شدن دست و پام و از همه بدتر عصبی شدنم قدم 165 هست الانم باردارم بیست هفته ام

به خداوند پناه می جویم او سپر من است
قرصم  اسمش رو یادم نیست مال هشت سال پیش بود این قضیه مرض ریزش مو لرزش دست و پا تنگی نفس سرد شدن ...

عزززیییزم ایشالا ک بلا از خودتو نینیت دورباشه 

و همیشه صحیح و سالم باشین

خداروشکر که دارمت❤❤💙
بادمجون سرخ کرده که عااالیه اصلن بوش ادمو میکشه

با اجازه شما من یه تایپک زدم برای باردارها بیان بگن چی هوس کردن اول فکر کردم تایپک ات مال باردارهاست بعد به ذهنم رسید اونها هم باید جوابهای باحالی باید داشته باشن ان شاالله همکاری کنن قشنگ بشه

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
با اجازه شما من یه تایپک زدم برای باردارها بیان بگن چی هوس کردن اول فکر کردم تایپک ات مال باردارهاست ...

امیدوارم تاپیکت برقرار بمونه

وسطشم نفرینت نکنن با این عناوین:

وای من ویار شدید دارم شوهرمم نیست حالا چیکار کنم

وااای یکی میبینین پول نداره بره بخره هوس میکنه

یکی شرایطشو نداره

وای الانه فلان بچم سیاه میشه

اگه عکسم بذارن توش که هیچی

قبلا بودم تو این گروها که میگما

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙