2777
2789

سلام . من تازه ازدواج کردم و زیاد اشپزی بلد نیستم اولین باری که غذا درست کردم ماهی بود. 

جایی که ماهی تو ارد بزنم توی شکر ساییده شده زدم و خیلللی بد بود

شماهام اگه از این سوتیا دادین تعریف کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

15سالم بود ی روز ب سرم زد ته چین مرغ درس کنم 

دستورشو از نت برداشتم و شروع کردم

نتیجه شد ی برنج شفته 😷😷قاطی با مرغ و اسفنجاج😤😤😤

حالم بهم میخوره یادش میفتم

تیکر ب وقت لاغری😅😆 میخوام 12کیلو کم کنم😑 

من سوتی اینجوری ندادم .ولی ی بار ماهی شکم پر درست کردم عالی شده بوداااا ولی موقع سرو دیس از دستم سر خورد افتاد تو سینک😳

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..

ی بار 12سالم بود اومدم بادمحون سرخ کنم مامانم گفت ی کم نمک بزن تلخیش بره

انقدررررررر نمک زدم تلخ شده بود مزه زهرمار میداد

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

الهیییی. بنظرم این دردناکتره

نابود شدم😂 مخصوصا شوهرم گرسنه بود و همش میگف به به چه بویی راه انداختی ماهی دوست دارره .خخخخ ،ولی اخرش املت خوردیم😁😳 

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..

شوهر اومد خونمون مامانم اینا نبودن شام هم نذاشته بوود خیلی هم گشنش بوود هرچی گفتم زنگ میزنم بیارن گفت نه بابا یه املت بزن حالا منم کلن نه املت دوست دارم نه تا حالا پخته بودم گوجه ها رو خورد کردم گنده گنده ریختم تو ماهیتابه بعد گذاشتم رو گاز بعد عقلم نکشید اینا باید له شن همین که یکم داغ شدن بدون روغن تو همون آبی که ازش دراومده بود تخم مرغو شکوندم بعدم وایستادم نگاش کردم بعد دیدم کفش ته دیگ شده روش گوجه های زشت و تخم مرغ شل هنرم دوباره عوووود کردو شروع کردم هم زدن خلاصه کشیدمش  تو ظرف ببرم سر میز حاله خودم از ریختش بد شد شوهرم که بیچاره چشاش چارتا بووود تا اون روز یه چیز از داغونیه آشپزیم شنیده بوود ولی فکرش رو نمیکرد دیگه املت هم بلد نباشم    

وای من بگم که همین جمعه پیش بود

دوست دوران دانشگاهم که خیلیم صمیمی هستیم اومد خونمون ناهار

قیمه رو پختم و خییلی خوشمزه شد . اومدم شوید هم بریزم که باقالی پلو هم درست کنم رفتم سمت فریزر دست انداختم یه بسته سبزی با عجله برداشتم ریختم تو برنج سریع هم زدم دیدم خیلی درشته سبزیش واااای دیدم سبزی اسفناج ریختم جای شوید  

گفتم اشکال نداره فقط برنج ساده و ماهی و قیمه میزارم سر سفره ولی خب اونم گذاشتم دم بکشه بعدا بدم به خورد شوهر مظلوم   . 

برنج ساده رو گذاشتم بجوشه حالا زیر اینو خاموش کردم زیر اونیکی برنج که اسفناج و باقالی داشتو زیاد کردم . بعد 10 دیقه دیدم بوی سوختگی میاد اینیکی برنج ساده هم تکون نخورده . هیچی دیدم اون سوخت اینم نپختهنگو شعله هارو جابجا کم و زیاد کردم . هیچی خلاصه زیر شعله هارو درست کردم 

خلاصه سرتونو درد نیارم ناهار خوردیم ولی واسه شام چون شوهرشم میخواست بیاد  گفتم مینا خودت مرغ و ژله رو درست کن که من با تمرکز فقط باقالی پلو رو درست کنم مثل ناهار نشه      

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی

اینم بگم من شاغلم و اصلاااا تو مجردی دست به هیچی نزده بودم و اصلا غذا نپخته بودم . شب قبلشم مهمون داشتم 1 و نیم خوابیدم . صبحم رفتم حموم وقتی دوستم اومد حوله تو سرم رفتم استقبالش   . شام و ناهارم که اونجوری شد

خلاصه خودم که خیلی شرمنده شدم از این مدل مهمون داریم . پیشنهاد میدم کسی مهمون آدم شاغل مثل من نره  

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی

تازه اینم بگم چون منو شوهرم هم با نمک خیلی میونه نداریم یعنی نمک بزنم یا نه برامون مهم نیست میخوریم . ماهی هارو بدون هیچ نمکی سرخ کرده بودم 

واسه شام پوستشو کند دوستم و تو روغن و نمک داغ قشنگ برشته کرد 

وای خجالت کشیدم از اینهمه هنرم  

یه بارم واسه اولین بار اوایل ازدواج اومدم کتلت سیب زمینی درس کنم . همه موادو زدم بدون تخم مرغ یا آرد . گلوله کردم تو دستم صاف کردم ریختم ماهی تابه دیدم سرغ شد خواستم با قاشق برگردونم قاشق انداختم همونجور تو قاشق اومد تیکه تیکه 

زنگ زدم مامانم گفت تخم مرغ نزدی گفتم نه گفت من دیگه حرفی ندارم طفلک هنگ کرد  

دوباره ریختم تو مواد تخم مرغ زدم و سرخ کردم