2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم رسما منو دقم دادن

298 بازدید | 12 پست

سلام .همسر من شغلش یه جوریه سه روز خونه نیس سه روز خونس اون سه روزی که خونس رسما خانواده همسرم انگل میشن برامون هرروز خونه ماپلاسن هزشب هرشب دیگه خسته شدم شوهرمم میگه محترمانه بهشون دیگه کمتربیان .خجالت میکشم چجوری بگم بهشون خودمم نمیدونم چیکارکنم 

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل منم هست 

کاش بدونن وقتی خونشون نمیری یعنی تمایل نداری اونا هم بیان

من قبلاً رو مهمون حساس بودم خیلی سخت بود برام مهمون از خونم ناراحت بره دیدم نهههه اینا اصلا ارزشش رو ندارن چند بار که اومدن اخم کردم رفتم تو قیافه چندبار هم مستقیم گفتم من از خاله خاله بازی بدم میاد دم به دقیقه مگه آدم می‌ره خونه کسی

خداروشکر حالا کمتر میان

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩

خب وقتی زنگ زدن گفتن میخوایم بیایم چندبار بهونه بیارید مثلا ببخشید جایی دعوتیم یا مثلا سرما خوردیم

اینجوری بهونه بگیر چندبار درست میشه

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
خب وقتی زنگ زدن گفتن میخوایم بیایم چندبار بهونه بیارید مثلا ببخشید جایی دعوتیم یا مثلا سرما خوردیمای ...

صددفعه میگیم بخدا هی میگن داریمذمیاییم توراهیم

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

صددفعه میگیم بخدا هی میگن داریمذمیاییم توراهیم

وقتی اینو گفتن بگو عه بد شد که ما نیستیم می‌مونید پشت در که واااای چقدر پروووو

من که واقعا یه چندباری خودمو زدم به مریضی تا تونستم کنسل کنم

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..

وقتی زنگ زدن جواب ندید امدن پشت در هم خیلی دیر باز کنید دوتایی خودتون رو حمام خیس کنید و وانمود کنید ک دوتایی حمام بودین 

دفعه بعدش وسط پذیرایی بخوابین و همسرتون بدون لباس بخوابه بفهمن ک خبری بوده 

از این رفتارا ک بفهمن ک شما هم نیاز ب خلوت دارین

یا هم بگو مامانم گفته دوس دارم بیام خونه تون اما شما جوونین و نیاز دارین خلوت داشته باشین 

اگر واقعا دیگه با این کارها نفهمیدن بدون خجالت بگین ما نیاز داریم ک باهم خلوت داشته باشیم و وقت بگذرونیم