2777
2789

قضیه از قراره سال پیش بابام به ی آقایی ک خونه دو کوچه پایین تر از ماست بیل داده بود و اونجا حیاط شون  درختی میوه دارن  و ایشون با بیل  درخت شون رو درست کرده بود.حالا امسال بار زیاد داده بهشون . الان در زد ی سبد از اون میوه ها برامون آورده.  و دقیقا اون میوه ای هست که من آخرین بار سال ۹۷ خورده بودم خیلیی هوس کرده بودم .. 

الان یکی خوردم ... کلا خیلی از این آدما خوشم میاد . 

خودمم سعی میکنم کسی محبتی بهم کرد  جبرانش کنم . 

انتظار نداشتیم اصلا در جریان نبودم ولی خیلی چسبید .. 😍

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

دنیا نیاز داره به همچین آدمایی همچین حس ها و مهربونی هایی😍

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

میوه اش کمیابه که اخرین بار ۹۷ خورده بودی؟

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میوه اش کمیابه که اخرین بار ۹۷ خورده بودی؟

نه عزیزم 

کمیاب نیس 

چون زیاد دوست نداریم و شرایط مالی ایجاب نمیکنه نخریده بودیم 

منم زیاد پی شو نگرفته بودم روم نمیشد به بابام بگم 

حتی میوه ای هست ک خیلیا دوسش ندارن  بعد خوردن دهن آدم یجوری میشه، مور میشه 😅ولی خوردم دیگه 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

نه عزیزم کمیاب نیس چون زیاد دوست نداریم و شرایط مالی ایجاب نمیکنه نخریده بودیم منم زیاد پی شو نگرفته ...

خرمالو 😂 نوش جونت

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
چه حس خوبی کاش دنیا پر از مهربونی بشه ♥️🥰چی بود حالا میوه؟ 😄

راستش  خرمالو 

دهنم مور شده   زیاد خوشم نمیاد ها ولی  چون خیلی وقت بود نخورده بودم مزه ش یادم رفته بود 😂

خرمالو 😂 نوش جونت

اره😅😂

دنیا نیاز داره به همچین آدمایی همچین حس ها و مهربونی هایی😍

قشنگم واسه امضات صلوات فرستادم واست دعای توسل میخونم ایشالله زود زود بشه همون چیزی که میخوای اون حس و حال و تجربه کنی♥️🧡

قشنگم واسه امضات صلوات فرستادم واست دعای توسل میخونم ایشالله زود زود بشه همون چیزی که میخوای اون حس ...

وای ممنونم عزیزم ❤️🥺

ان شاءالله به همه ی آرزوهات برسی🫂

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚