بهار1۱۱۱۱۱ مدیر عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 288 عنوان تنبلی تخمدان | مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 17 پست چند ساله تنبلی تخمدان دارم دیگه چقدر قرص هورمونی بخورم میترسم از تنبلی تخمدان آخه دکترم میگفت دیابت و سرطان ممکنه بیاره و موی زائده هم که فراااوون 😔😔😔😔 خسته شدم راه حلی چیزی خیلی نگرانم میشه برای اینکه حالم خوب شه برام صلوات بفرستید 1403/09/23 | 17:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهار1۱۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 288 زناننه از سال ۹۶ دارم میخورمقبل از سال ۹۶ هم میخوردما، اما خود سرانه قطع کرده بودمبعدش پریودام به هم ... به نظرت منم قرصایی که دکتر بهم داده رو بخورم؟ من عصبی میشم قرص میخورم میشه برای اینکه حالم خوب شه برام صلوات بفرستید
mamaneshamh عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 11307 به نظرت منم قرصایی که دکتر بهم داده رو بخورم؟ من عصبی میشم قرص میخورم با دکترت صحبت کن شاید داروی دیگه ای داد بهتمن از اینکه داروهامو نخوردمو موهام الکوی مردانه ریخته ناراحتم
بهار1۱۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 288 با دکترت صحبت کن شاید داروی دیگه ای داد بهتمن از اینکه داروهامو نخوردمو موهام الکوی مردانه ریخته نار ... ممنونم ان شاالله بهتر باشی میشه برای اینکه حالم خوب شه برام صلوات بفرستید