من خودم توی اطرافیان دیدم. یکیشون سابقه تشنج داشت بعدش اینجوری شده بود و توی خواب دست و پاشو تکون میداد یا میلرزید. یکیشونم ناراحتی اعصاب داشت و بخاطر همون بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زن بودن یا مرد؟ چند سالشون بود؟ یعنی بخاطر اعصابه؟
یکیش زن بود که از دوره دبیرستان اینجور بود ناراحتی اعصاب داشت. الانم شده۳۸ سالش و همچنان این مشکل همراهش هست. یکیشم مرد بود اونم ۳۶ سالشه و دوسال پیش تشنج خیلی خفیف تو محل کارش کرد ولی بعدش دیگه تو خواب دست و پاش میلرزه یا تکون میخوره
میشه توضیخ بدید حالات اون خانوم چجوریه؟ بیدار هم میشه از خواب یا خودش متوجه نمیشه؟ دکتر نرفته؟
نه خودش تو خواب متوجه نمیشه. من خودم موقعی که خواب بوده این حرکتا رو ازش دیدم. خیلی حرص و جوش میخورد و به بقیه حسادت میکرد در حد زیاد. برا همین مشکل اعصاب گرفته بود رفت دکتر دارو مصرف میکرد. تو بیداری گاها از حال میرفت. همش عصبی بود.