2777
2789
عنوان

بی احترامی

154 بازدید | 14 پست

سلام دوستان به مادرشوهر بی احترامی کردم و در صورتی ک تقصیر خودمم بوده بهش گفتم ب تو چه شاید روشوخی گفتم ولی خیلی ناراحته و باهام قهره و خیلی خودمم عذابم چیکارکنم جواب تلفنمو اینا رو نمیده

از دلش در بیار کادویی عصرونه ای کیکی

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش گل وشیرینی بخر ببوسش وحلالیت بگیر به همین راحتی فکر کن مامان خودته

تو فکرشم شما میگید اول پیام بدم بعد گل بگیرم ببرم یا اول گل بگیرم و اصلا پیام ندم 

اسی جان گفتی ورفته یکبارعذرخواهی کن دیدی خیلی خودشو گرفته بیخیال شه_اون عزیزی که گفتن فکرکن مادرته اگه مادرش بودهمون اول میخندیدوقهر نمیکرد فقط مادر مادره_بعدشم حتما یکچیزی گفته اسی رو اینجورناراحت کرده

اسی جان گفتی ورفته یکبارعذرخواهی کن دیدی خیلی خودشو گرفته بیخیال شه_اون عزیزی که گفتن فکرکن مادرته ا ...

درسته عزیزم  ممکنه از رفتار بعضی از افراد  ناراحت بشیم  یا دلمون بشکنه  ولی با  بعضی ها   نمیتونیم کاملا قطع ارتباط 

کنیم   پس باید بزرگواری کنیم   وچشم پوشی کنیم    چون 

خودمون اذیت میشیم