2777
2789
عنوان

نوزاد نارس رو چطوری تپل کنم

258 بازدید | 34 پست

چیکار کنم بچم وزن بگیره شیر خودم رو می‌خورد چند روزه شیر خشک اپتامیل هم گرفتم شش ماه تمام چهار کیلوعه 

هر چی خدا بخواد خدا که بد نمیخواد دوستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنش رو نمودار اوکی هست؟ اگه هست که هیچی اگر نیست مولتی ویتامینش را عوض کن و شیر خشک بده

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
وزنش رو نمودار اوکی هست؟ اگه هست که هیچی اگر نیست مولتی ویتامینش را عوض کن و شیر خشک بده

مولتی اصلا نمیدم اد میدادم که اونم یه ماهه نمیدم از بس موقع که میدادم بیقرار میشد حتی اهن هم ندادم 

باید ببری دکتر بهت راهکار بده اما پسر من کم وزن بود دکتر چهارماهگی اهن و مولتی و فولیک اسید شروع کرد براش ی مدت بعدم زینک. اون سال ها ی روغنی هم میداد قاطی شیر خشکش میکردم اسمش یادم رفته

برای همین میگم بری دکتر بهتره

همتا اسم خـودمه♥
مولتی اصلا نمیدم اد میدادم که اونم یه ماهه نمیدم از بس موقع که میدادم بیقرار میشد حتی اهن هم ندادم

باید بدی ...چرا نمیدی؟ دختر من برای بهداشت را نمیخوره مولتی و آهن خارجی از داروخونه میخرم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
باید ببری دکتر بهت راهکار بده اما پسر من کم وزن بود دکتر چهارماهگی اهن و مولتی و فولیک اسید شروع کرد ...

وزنش چقد بود موقع تولد دکترا ی اینجا خیلی خوب نیستند

الهی خیلی کوچوچولو بوده خوب رشد کرده ماشالله 

مولتی بده حتما دیگه باید غذارو هم شروع کنی

ببخشید میپرسم خودمم باردارم ۳۴ هفته چقدر دستگاه موند