2777
2789
عنوان

چکار کنم از دست این جوگیرا

200 بازدید | 15 پست

همکلاسیای دختر به شدت پیک می هستن(اکثرا) همش با مسخره کردن یا چرت پرت گفتن پشت سر بقیه میخوان خودشونو بکشن بالا(سم خالص) 

اونروز یکی از دخترا داشت کنفرانس میداد، اوناهم کنارم نشسته بودن شروع کردن به مسخره کردن و خندیدن، انقدر حالم از رفتارشون بد شد که بعد اینکه ارائه‌اش تموم شد، میخواستم حواسش پرت نشه، پا شدم رفتم بیرون.

یا مثل چی درس میخونن همش میگن وااااااای چیزی نخوندم، خب که چی مثلا🙄

یجورین اصلا

خداروشکر ما اینجوری نیستیم

ترم یکی ام

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقیقتا نسلِ جدید ترسناک شدن و دارای اخلاقیات عجیب

نه محبت حالیشونه

نه احترام

هیچی،فقط در تلاشن حتی برای لحظاتی کوتاه کیفشون کوک بشه

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

همینکه میگی پیک می توام جور دیگه جوگیر تروخدا این تیکه کلاما چیه عه

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

جایگزین فارسی ‌شو بفرمایید استفاده کنیم

دختر رومخ دنبال توجه خرکی🤣

چرا مثل کراوات شد که میگن بگید گردنن اویز زینتی🤣🤣🤣🤣🤣

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒