پسرش بهم خیانت کرد خودشم همه جا پخش کرد چون عروسمون خراب بود طلاقش دادیم و با آبروم بازی کرد متاسفانه این حیوون فامیلمونه یعنی همش تو زندگیمون دخالت میکرد انگار اون زن شوهرم بود بغلش میشست یا میومد وسط ما که خوابیدیم میشست با شوهرم حرف میزد یعنی یه ثانیه تنهامون نمیزاشت یا میرفتیم بیرون زرت زرت زنگ میزد به نامزدم که بیا خونه من میترسم تمام حقوق شوهرم دست اون بود بدون اجازه اون حق نداشت برام یه جفت جوراب بگیره بدون اجازه حق گردش و تفریح نداشتیم اون باید تصمیم میگرف کجا بریم و کی بیایم خلاصه من گفتم بریم یه شهر دیگ تا از دست این جادوگر راحت شم بخدا خود شیطان بود پیش شوهرم دوسم داشت اما همینکه تنها بودیم همش بهم توهین میکرد و اذیتم میکرد خلاصه قرار شد بریم یه شهر دیگ زندگی کنیم که از وقتی فهمید دیگ باهام حرف نزد انگار عزیزش مرده بود که ما میخواهیم بریم خونه خودمون نامزدمم انگار میخواستن بکشن عزا گرفته بودن خانوادگی که دیگ نمیتونن تو زندگیم دخالت کنن درگیر کارای عروسی بودیم که فهمیدم آقا خیانت میکنه بهم منم همه چی بهم زدم برگشتم تا جدا شم برا همین اون عفریته همه جا آبروم برده تو ما تحتش عروسیه که پسرش قراره تا آخر عمر بیخ گوشش بمونه به همه میگه عروس میگیرم بیاد کنار خودم بمونه بدرک که اون رفته انگار نه انگار با آبرو و زندگی یه دختر بازی کردن الآنم هر روز پا میشه میاد خونمون با مامانم حرف میزنه (فامیل مامانمه)انگار که هیچی نشده آنقدر پروعه این عوضی یعنی خود شیطانه هر چی بگم کم گفتم الان بنظرتون حق دارم به مامانم بگم باهاش قطع ارتباط کنه ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین