2777
2789
عنوان

مادرشوهر عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 44 پست
به مامانت بگی؟ ببخشید مگه مامانت خودش تو این عالم و دنیا نیس که بفهمه وقتی دخترش تو پروسه جدایی هست ...

مادر من باهاش رفت و آمد نداره اما بخاطر نسبتی که باهاش داره میگه وقتی خودش بزرو میندازه تو خونه چیکار کنم دستش بگیرم بندازم بیرون وگرنه من دیدم مامانم اصن باهاش حرف نمیزنه نمی‌دونم وقتی خودم جای اونم میزارم درکش میکنم خیلی شرایط سختی داره بین منو و اون مونده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تا نگی مامانت همچنان باهاش رفت و آمد میکنه

نه اون سیریشه ول نمیکنه از در میندازن از پنجره میاد بابام بفهمه اومده هممون با هم آتیش میزنه اونم منتظر میشه تا ما میریم بیرون پا میشه میاد حتی مامانم در روش باز نکرده بود زنگ همسایه رو زده بود اومده بود تو 

از این تاپیک هاست که آدم جوش میاره ولی اگر فامیله و شنیدی که به بقیه از این چرتو پرتا گفته خیلی محکم ...

من میگم عزیزم اما تو این زمونه دروغ شیرین تره میگم عین آب قسم دروغ میخوره به همه میگه پسر من امامزاده اس اون زن زندگی نبود اسم می‌زاره رو پسرم خودش خرابه و... خب هر کس منو می‌شناسه می‌دونه حقیقت چیه اما دیگ بیشتر از این از دستم بر نمیاد ازش شکایتم کردم فقط بخاطر همینکه نتونه بره یکی دیگ رو به همین راحتی بدبخت کنه اما مطمئن باش با این مار صفت بازیشون طرف گول میزنن همون‌طور که منو گول زدن

آنقدر دو رو آن قسم دروغ میخورن که ما نگفتیم اما پیش در همسایه می‌شینن میگن بابام بزرگتر فرستاد که بر ...

مثل مادرشوهر سابق من. از آخرت نمی ترسن . در  ظاهر مذهبی هم مثلا هستن متاسفانه. اصلا آشتی نکن

سزاواره مرگن سزاش با خدا باشه مادر شوهر منم همین قدر عوضیه من سه ماه باهاش قط رابطه کردم و شوهرمم شه ...

منم فقط از خدا میخوام بدترین مجازات بده بهشون 

خدا رو شکر که دوری ازش منم میخواستم برم برا زندگیم یعنی انگار اسیر بودم اونجا هر کاری تونست کرد که نریم دیگ پسرش دعاش عملی کرد الان انگار نه انگار که زندگی پسرش بهم خورده هر روز گردش و خوشحالترینه پسرشم هر روز عیاشی می‌کنه ولی تا شنید ما می‌خوایم عروسی کنیم همش لباسهای سیاه میپوشید اصن نمیخندید انگار اومده بود مجلس ختم طوری که فامیلام میگفتن مادرشوهرت چرا اینجوریه

قبل از اینکه شما بگی مادرتون باید خودش باهاشون قطع رابطه می کردن.می خوام بگم مدارکت و رو می کردی برا ...

من فقط دو تا دونه عکس دارم به چه درد میخوره خواهر بهم گفتن با اینا هیچکاری نمیشه کرد بیشرف زد همه چی پاک کرد که الان زبونش درازه 

همه امیدم به همینه خدا دستشون رو کنه و جوابشون بده

مادرت چقدر بد هست ک راهش میدهمادرت بیشتر مقصر تا اونبجای قطع رابطه در باز می‌کنه براشتو بگو خاله ات ...

بله خاله ام بوده مامانم تا همینجاشم خیلی پشتم بوده من نمی‌خواستم شکایت کنم اما مادرم گفت حالا که اونا بهت بد کردن توام مثل خودشون رفتار کن نباید بخاطر من کوتاه بیای خیلی سخته براش می‌دونم اما بخاطر من تحمل می‌کنه فقط میگم خدا ازشون نگذره هم منو بدبخت کردن هم آتیش انداختن تو زندگیمون

من فقط دو تا دونه عکس دارم به چه درد میخوره خواهر بهم گفتن با اینا هیچکاری نمیشه کرد بیشرف زد همه چی ...

بله متاسفانه قانون ما بیشتر پشت مردهاست.

چه بد ولی کاری که شده عزیزم

و من معتقدم زمین بدجوری گرده و راسته که هرچه کنی به خود کنی.

براتون آرزوی خوشبختی می کنم

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
بله متاسفانه قانون ما بیشتر پشت مردهاست.چه بد ولی کاری که شده عزیزمو من معتقدم زمین بدجوری گرده و را ...

درسته عزیزم شاید اینا خدا رو نشناسن ولی مطمئنا خدا خیلی خوب اینا رو می‌شناسه و جواب کارشون میده 

ممنونم مهربونم❤️

حالا که اینقدرررر فامیل نزدیک بودن و میشناختین ،چرا وصلت کردین 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
حالا که اینقدرررر فامیل نزدیک بودن و میشناختین ،چرا وصلت کردین

غلط اضافه ای بود که کردم حرف بزرگترها رو گوش کردم خودم دو دستی انداختم وسط آتیش خودمم هزار بار خودم لعنت میکنم اما کاری از دستم بر نمیاد 

غلط اضافه ای بود که کردم حرف بزرگترها رو گوش کردم خودم دو دستی انداختم وسط آتیش خودمم هزار بار خودم ...

من تا دم نامزدی رفتم ،اما بهم زدم ،فامیل که باشی عقبه طرف و می‌دونی بهتر میتونی تصمیم بگیری ،متنفررررم از ازدواج فامیلی 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من