2777
2789
عنوان

مادرشوهر عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 44 پست
یعنی باید بگی؟ مامانت خودش عقلش نمیرسه؟

اولین کامنت همیشه حق ترینننننه

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل از اینکه شما بگی مادرتون باید خودش باهاشون قطع رابطه می کردن.

می خوام بگم مدارکت و رو می کردی برای همون فامیل تا اون مادر وپسر بفهمن بردن آبروی دختر یعنی چی

ولی....

زمین گرده و این بی آبرویی روزی گلوشون رو می گیره

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
یعنی باید بگی؟ مامانت خودش عقلش نمیرسه؟

مامانم محلش نمی‌ده جوابش نمی‌ده اما انقد پروعه که از در میندازن بیرون از پنجره میاد تو من نمیتونم به مامانم بگم که باهاش حرف نزنه من دلم نمیاد مامانم خیلی دوسش داره اما بخاطر من قطع ارتباط کرده فک کنم حدس بزنی با مامانم چه نسبتی داره 

مامانم محلش نمی‌ده جوابش نمی‌ده اما انقد پروعه که از در میندازن بیرون از پنجره میاد تو من نمیتونم به ...

خواهرشه؟

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
مامانم محلش نمی‌ده جوابش نمی‌ده اما انقد پروعه که از در میندازن بیرون از پنجره میاد تو من نمیتونم به ...

ینی چی ک دلش نمیاد ب تو تهمت زدن چ دل اومدنی

اینا فقط یه بهش از کاراشه بشینم تعریف کنم به شیطان میگین فرشته پیش این عفریته

مادرت چقدر بد هست ک راهش میده

مادرت بیشتر مقصر تا اون

بجای قطع رابطه در باز می‌کنه براش

تو بگو خاله ات بوده خوب مادرت نباید بازم راهش بدن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
بله حتما.اصلا چرا مامانت راهش میدن.الان کامل جدا شدی؟

نه عزیزم هنوز کامل جدا نشدم 

نه مامانم راه نمی‌ده که وقت و بی وقت پا میشه میاد مامانم محلش نمی‌ده اما انقد پروعه که نگو منتظره ما میریم بیرون پا میشه میاد خونمون هعیی زنگ میزد مامانم گفت بلاکش کن الآنم هعی میاد بابام بفهمه یعنی قیامت میشه

خواهرش

من بودم جوری پرتش میکردم بیرون ک اسم من و دخترم هم نیاره

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
نه عزیزم هنوز کامل جدا نشدم نه مامانم راه نمی‌ده که وقت و بی وقت پا میشه میاد مامانم محلش نمی‌ده اما ...

خوب در رو باز نکنن.کاش زودتر کارای طلاقت انجام بشه ارامش پیدا کنی

چه رویی داره هنوز میاد. شماها هم‌پیش فامیلها از کارهای زشت شون بگید.

آنقدر دو رو آن قسم دروغ میخورن که ما نگفتیم اما پیش در همسایه می‌شینن میگن بابام بزرگتر فرستاد که برن بهش بگن بس کنه وگرنه ازش شکایت می‌کنیم شروع کرده اشک تمساح و قسم قرآن که من نکردم دروغ میگه من خودم بارها دیدم عین آب خوردن دست رو قرآن میزاره