2777
2789
عنوان

میشه به لحظه بیاین

213 بازدید | 51 پست

سلام منو شوهرم یک ساله ازدواج کردیم و با خونه مادرشوهرم اینا یه کوچه فاصله داریم تا حالا با اونا بودیم مثلا ساعت ۱ بعد از ظهر میرفتم و شب ۱۱ یا ۱۰ میومدیم خونمون جاریمم با اوناس بعد دیشب از صبح کارای خونه رو میکردم خسته بودم شوهرم از سرکار اومد گفت بریم اونجا منم گفتم نمیام خستم بعد برگشت گفت اونجا میشینی دیگ چیکار میکنی منم گفتم همه کار هرکاری که ازم برمیاد گفت تو اگه جای جاریت باشی خودتو میکشی منم عصبانی شدم گفتم اصلا نمیرم اینطور که شد اونم لج کرده میگه از این به بعد خونه خودمونیم و هرجا بری باید ۶ خونه باشی من دیگ جای شام نمیخوم جز خونه خودم الانم باز بحثمون شد رفت باشگاه

بنظرتون چیکار کنم ؟

میرفتی .. چرا لج کردی/: خب معلومه لج کردی وطلبکارج دادی اونم لج /:

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی راحت قبول کن , خودش کم کم از موضعش کوتاه میاد

میگ تو که نمیزاری برم خونه بابام منم تورو نمیزارم منم گفتم میرم خونه بابام توام برو پیش بابا جونت هیچی نگفت رفت باشگاه

ﺳﻼﻡ ﻋﺰﻳﺰﻡ.ﻣﻦ ﻭﻗﺘﻲ ﺑﺎﻫﻤﺴﺮﻡ ﺑﺤﺜﻢ ﻣﻴﺸﻪ ﻫﻤﻴﺸﻪ اﻭﻧﺤﺮﻓﺎﺷﻮﺗﻨﺪﻣﻴﺰﻧﻪ ﻣﻨﻢ ﮔﻮﺵ ﻣﻴﺪﻡ ﻭﻟﻲ ﺟﻮاﺏ ﻧﻤﻴﺪﻡ ﭼﻮﻥ اﺧﻼﻗﺶ ﻳﺠﻮﺭﻳﻪ اﻭﻣﻤﻮﻗﻪ اﻧﮕﺎﺭﻱ اﺻﻼﻧﻤﻴﺸﻨﻮﻩ. ﺑﻌﺪاﻭﻧﻤﻴﺮﻩ ﺑﻴﺮﻭﻥ,ﻣﻨﻢ ﺑﺎﻳﻪ ﭼﻴﺰﻳﺨﻮﺩﻣﻮ ﺳﺮﮔﺮﻡ ﻣﻴﻜﻨﻢ.ﻭﻟﻲ ﻓﺮﺩاﺵ ﻳﺎﻫﺮﺯﻣﺎﻥ ﻛﻪ ﺁﺭﻭﻡ ﺷﺪﻣﻨﻢ ﻣﻨﻆﻮﺭﻣﻮﺑﻬﺶ ﻣﻴﮕﻢ.ﻭاﻛﺜﺮااﻭﻧﻢ ﺑﻪ اﺷﺘﺒﺎﻫﺶ ﭘﻲ ﻣﻴﺒﺮﻩ.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

کشش نده ک سر همچین موضوعی زندگیه ما داشت داغون میشد از بس کش دادیم همه چی با هم قاطی شد  کار ب شکایت رسید الانم با خانواده های همدیگه قهریم 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

چی بگم همه چی سره لجو لج بازیه دید گفتی نمیری لجش گرفت میخاد خطو نشون بکشه برات

اگ من جای تو بودم کاری میکردم باهاش حرف میزدم میگفتم عزیزم من مشکلی با اومدن پیش مادرت ندارم خودت شاهدی ک هر روز اونجاییم ولی اون روز خیلی خسته بودم واقعا دلم،میخاس استراحت کنم یکم دراز بکشم توخونه خودمون راحت تر بودم قصد بدی نداشتم دلم نمیخاد از من چیزی ب دل بگیری چون میدونی نیت بدی ندارم

بگو میخام درکم کنی همین باارومی حرف بزن

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
ﺳﻼﻡ ﻋﺰﻳﺰﻡ.ﻣﻦ ﻭﻗﺘﻲ ﺑﺎﻫﻤﺴﺮﻡ ﺑﺤﺜﻢ ﻣﻴﺸﻪ ﻫﻤﻴﺸﻪ اﻭﻧﺤﺮﻓﺎﺷﻮﺗﻨﺪﻣﻴﺰﻧﻪ ﻣﻨﻢ ﮔﻮﺵ ﻣﻴﺪﻡ ﻭﻟﻲ ﺟﻮاﺏ ﻧﻤﻴﺪﻡ ﭼﻮﻥ اﺧﻼﻗﺶ ﻳﺠ ...

متاسفانه اخلاق من تنده ولی شوهرم نه خیلی آروم ولی وای به روزی که قاطی کنه

کشش نده ک سر همچین موضوعی زندگیه ما داشت داغون میشد از بس کش دادیم همه چی با هم قاطی شد  کار ب ...

من زنگ زدم به مامانم گفتم بیان من باید تکلیفمو با این مشخص کنم ولی مامانم گفت خودتون حل کنید ما نیاییم بهتره بابام گفت خیلی محلش نده 

ﭼﻮﻥ ﻣﺮﺩاﻳﺠﻮﺭﻳﻦ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪاﺭﻥ ﺣﺮﻓﺸﻮﻥ ﺯﻣﻴﻦ ﺑﻴﻮﻓﺘﻪ ﻭﻛﻼﻤﻴﺨﻮاﻥ ﺑﻔﻬﻤﻮﻧﻦ ﺑﺎﻳﺪﺣﺮﻑ اﻭﻥ ﺑﺎﺷﻪ.ﻣﻨﻢ ﺗﻮﻫﻤﭽﻴﻦ ﻣﻮﻗﻌﻴﻴﺘﻲ ﺑﻮﺩﻡ ﻭﻟﻲ ﺑﻌﺪاﮔﻔﺘﻢ ﻛﻪ ﭼﺮااﻭﻧﻜﺎﺭﻭ ﻧﻜﺮﺩﻡ

اﻭﻧﻢ ﻗﺒﻮﻝ ﻛﺮﺩﻩ

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
چی بگم همه چی سره لجو لج بازیه دید گفتی نمیری لجش گرفت میخاد خطو نشون بکشه برات اگ من جای تو بودم ک ...

اتفاقا گفتم ولی گفتت من بچه نیستم تو دیگ نمیخوای بری اونجا

من زنگ زدم به مامانم گفتم بیان من باید تکلیفمو با این مشخص کنم ولی مامانم گفت خودتون حل کنید ما نیای ...

نادیا جونم،چیزی نیس حل میشه الکی نگران نباش ب خانوادت چیزی نگو نگران میشن 

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
میگ تو که نمیزاری برم خونه بابام منم تورو نمیزارم منم گفتم میرم خونه بابام توام برو پیش بابا جونت هی ...

شما که جلوش رو نگرفتی , گاهی اوقات تنهایی بره خونه باباش , شما هم همین طور , شوهر منم اوایل میگفت زن گرفتم شوهر که نکردم , باید هرجا میخوام برم بیای , به مرور و با صحبت و گاهی با دعوا به این نتیجه رسیده که نباید من رو به اجبار جایی ببره , منم هیچ وقت اصرار نمیکنم باهام جایی بیاد

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50