2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت همراه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو یکیو زیرزیرکی زیر نظر داری

اگرمیخایین درخواست دوستی بدم اینجا کاربرا میریزن روی شما 😁

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

مرسییی عزیزم.اتفاقا مادر شوهرم نوه اولش میشه انشاالله اگه اوکی بشه...گفتم روز مادر بهشون بگم...خیلی ...

چند وقت اقدام بودی اسی؟

منم آرزومه بچم نوه اول بشه 

اگه این ماه یا ماه بعد بیبیم مثبت بشه بچم میشه اولین نوه خانواده مادرم و آخرین نوه خانواده شوهرم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
انشاالله شما هم زود زود مامان بشی عزیزم

مرسی گلم 

بسیار اتفاق خوشایندیه😍

همسرم عاشق بچه هست

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
۳۳ سالمه.بچه اولرابطه پریشب رابطه اقدام نبود....اقدامم حوالی تخمک‌گذاریم بود و ۲ هفته گذشته...تاخیر ...

نه اشتباه نیست اگر دوهفته گذشته باشه، قبلش هم اقدام کرده بودین برای بارداری و آزمایش؟ 

امیدوارم بارداربشین و فرزند اولتون رو بغلتون بگیرین و نینی سالم باشه 😍😍👌🏼

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

اره طبیعی فکر میکنم

اره فکرمیکنم ۲۸ تا ۴۰ روز طبیعی باشه

چند وقت اقدام بودی اسی؟منم آرزومه بچم نوه اول بشه اگه این ماه یا ماه بعد بیبیم مثبت بشه بچم میشه اول ...

من ۳ ماه تقریبا اقدام کردم.سنم ۳۳ ترسیدم دیر بشه این ماه رفتم دکتر برام کلی ازمایش و عکس رنگی نوشت که باید تو این پریودی میرفتم که اکه خدا بخواد انگاری دیگه نیاز نیست به اون کارها

نه اشتباه نیست اگر دوهفته گذشته باشه، قبلش هم اقدام کرده بودین برای بارداری و آزمایش؟ امیدوارم باردا ...

من از شهریور یکم شل گرفتم جلوگیریو...اما ۲ ۳ ماه تقریبا مرتب اقدام داشتیم

سلامت باشین.ممنون برا دعای خوبتون.انشاالله

من از شهریور یکم شل گرفتم جلوگیریو...اما ۲ ۳ ماه تقریبا مرتب اقدام داشتیمسلامت باشین.ممنون برا دعای ...

😍😍 خیلی خوبه مثل اینکه خودتون هم دختردوست دارین

گلم تو اقدام چ کارهایی انجام دادی دارو خوردی یا سیاه و دونه و عسل ناشتا میخوردی

من از وریودی قبلی هر شب قبل حواب زیر شکممو با سیاه دونه ماساژ میدادم

قطره ویتاگنوس رو روزی دو بار قبل صبحانه و شام میخوردم ۴۰ قطه و همراهش ۲ تا قرص اگنوگول

ورزش هم ۲ ماهی میشه تقریبا میرم باشگاه و فعالیت بدنی داشتم

فکر کنم همینا بود فقط