بچه ها من امروز صبح بیبی زدم زیر یک دقیقه ۲ تا خط روشن شد....به شوهرم میگم برم ازمایش میگه شنبه برو..خیلی صبوره...من همش میگم نکنه کاذب باشه پریودم راه بیفته.کسی تجربه نداره؟امیدوار باشم؟
اگه این ماه یا ماه بعد بیبیم مثبت بشه بچم میشه اولین نوه خانواده مادرم و آخرین نوه خانواده شوهرم
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
چند وقت اقدام بودی اسی؟منم آرزومه بچم نوه اول بشه اگه این ماه یا ماه بعد بیبیم مثبت بشه بچم میشه اول ...
من ۳ ماه تقریبا اقدام کردم.سنم ۳۳ ترسیدم دیر بشه این ماه رفتم دکتر برام کلی ازمایش و عکس رنگی نوشت که باید تو این پریودی میرفتم که اکه خدا بخواد انگاری دیگه نیاز نیست به اون کارها