2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت همراه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 56 پست
انشاالله حستون درست بگه...یه دختر سالم و خوشگل خدا بهم بدهشوهرم ابنا کلا ۳ تا پسر هستن...میگم نکنه م ...

سنت 

و ماه اقدام برداریتو بگو

تو تقویم چینی بهت بگم بچه چیه

شکرت خداجون💕

من دیروز باید پریود میشدم پریشب ببخشید وسط رابطه یهو خون اومد و دیگه قطع شد....امروز بعد از یه روز ت ...

بیبی رو باید یک تا دوهفته بعد از رابطه بزنین تا قطعی بشه

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی مبارکه😍🫀

شب یلدا تو جشن شیرینی بگیرید این خبرو به خانواده ها اعلام کنید چه روز مبارکی بشه 

کاش منم ماه دیگه بی بیم مثبت بشه عاشق بچه ام خدااااااا

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بپرسسس

بنظرتون من کراش زدم روکسی یانه؟ فقط اینکه مطمئن بشم درست میگید

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

انشااللههههه

چندسالتونه؟ بیبی چک رو یک تا دوهفته بعد از رابطه باید بزنین بنظرم زود زدین

اسی مبارکه😍🫀شب یلدا تو جشن شیرینی بگیرید این خبرو به خانواده ها اعلام کنید چه روز مبارکی بشه کاش م ...

مرسییی عزیزم.

اتفاقا مادر شوهرم نوه اولش میشه انشاالله اگه اوکی بشه...گفتم روز مادر بهشون بگم...خیلی وقته دنبال من بودن باردار بشم دلشون نوه میخواست...انشاالله بتونم خوشحالشون کنم

بعد از رابطه یا بعد از موعد ؟؟

نه دوهفته بعد از رابطه توی نت هم ببینین زده که دوهفته بعدش باید زده بشه تا مشخص بشه.. 

سیکلام ۲۸ روزس....اگه تخمک گذاریم سر وقت خودش بوده باشه از رابطه ۲ هفته گذشته تقریبا

۲۸ روز؟ من هر ۳۳ روز یبار پری میشم بنظرتون عادیه؟ 

چندسالتونه؟ بیبی چک رو یک تا دوهفته بعد از رابطه باید بزنین بنظرم زود زدین

۳۳ سالمه.بچه اول

رابطه پریشب رابطه اقدام نبود....اقدامم حوالی تخمک‌گذاریم بود و ۲ هفته گذشته...تاخیر داشتم تو پریودی بعد زدم.اشتباهه؟