2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهی ندارم طلاق نمتونم....ب دلایل زیادفقط دست به دامن خدامخدا کنه جفت دساش بشکنه چشش ب دست من باشه ی ...

عزیزم دعا کن  از خدا بخواه سر به راه بشه چله بردار و نذر و و و

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

عزیزم دعا کن از خدا بخواه سر به راه بشه چله بردار و نذر و و و

باورت میشه دیگه امیدی ندارم ... میدونی چقد دوسشداشتم

ولی کارایی کرد باهام بی‌دلیل میگم خدایا نباشه

باورت میشه دیگه امیدی ندارم ... میدونی چقد دوسشداشتمولی کارایی کرد باهام بی‌دلیل میگم خدایا نباشه

میفهممت عزیزم ولی هیچوقت توکلت و از خدا قطع نکن 

نمیکنم ولی عزیزم حس میکنم قلبم جوری شکسته دیگه درست نمی شه

خودم  بدرک

صورت دختر دوسالم ترس جلو چشممع

خدا نمی‌بینه یانه

وفتی بهم حمله کرد رد گفتم بخاطر بچه ساکتم ولی خدا نمیبینع تورو؟؟؟خدارو‌فحش داد

نمیدونم امشب چرا مثل همیشه اروم نشدم

انگار صبرم لبریزشده

اشکم بند نمیاد

دلم مادر پدری نبخواست بزنن تو دهنش بگن نمیزاریم اذیتش کنی

حصرت همینو دارم 

گلوم درد گرفته ازبس بغض کردم

چرا دنیا بدع

نمیکنم ولی عزیزم حس میکنم قلبم جوری شکسته دیگه درست نمی شهخودم بدرکصورت دختر دوسالم ترس جلو چشممعخد ...

ببخشید میپرسم ولی مگه مشکلش چیه اخه

نمیدونم امشب چرا مثل همیشه اروم نشدمانگار صبرم لبریزشدهاشکم بند نمیاددلم مادر پدری نبخواست بزنن تو د ...

عیب نداره عزیزم صحبت کن گریه کن تا یکم دلت سبک بشه الان دلت شکسته از خدا بخواه و باهاش صحبت کن جوابتو میده

ببخشید میپرسم ولی مگه مشکلش چیه اخه

خودمم نمدونم از نامزدی ما پنج سال میگذره تالان ک بچه دارم

همون موقع ها بهش مبگفتم بالاچشت ابزو سرش میزذ ب دیوار ظرف خورد میکرد منو میزد من خانواذه ای نداشتم پشتم باشن ازنم همش میگف دوستتدارم ببخش

تالان که بارها تکرار کرد قبلا بچم کوچیک بود زیاذ ناراحت نمیشدم الان دوسالش میترسه من دام  میکیرع

امشب واقعا کاری نکردم فقط بهم گفت چقد اسکلی گفتم خودتی جلو بچع هم گلوم فشار داد هم دستام گفت میشکنم دستت

یهو گوشی اورد بزنع توسرم گفنم توروخدا نکن بچع گناع داره رفت بیرون گفتم چرا اینکارا میکنی خسته شدم میگه برو که میزنم بمیری نمیدونم