2777
2789
مشکل کنترل خشم داره خب شما نباید بذاری عصبی بشه یا باید با محبت و سیاست عصبانیتش رو کنترل کنی زیاد د ...

خیلی حرف زدم سرت درداورذم ممنون گوش کردی فقط برام دعا کن اززندکی منو دخترم بره

بخدا سخته زندکی باهمچین شخصیتی

این راهو‌امتحان کردم اعتناش نزاشتم شام و ناهارش پختم گفتم فقط بامن کار نداشنه باش باز میبینی انقد زن ...

نهههه اینجوری منظورم اینه حرفی میزنه توام عصبی نشو سکوت کن  ن اینکه بهش بگی کاری با کارات ندارم یا برام مهم نیستی یا بهت اهمیت نمیدم .

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حرف زدم سرت درداورذم ممنون گوش کردی فقط برام دعا کن اززندکی منو دخترم برهبخدا سخته زندکی باهمچی ...

نه بابا عزیزم چه حرفیه امیدوارم یکم سبک تر شده باشی انشالله حتما برات دعا میکنم به امید روزهای روشن توکلت به خدا باشه

چرا تا حالا به پادر مادر شوهرت نگفتی؟ به یه بزرگ تری کسی چیزی بگو خب

پدرش یسال قبل نانزدی ما فوت کرده

مادر ش هم زن ساده  ای یعنی بچه ها ازش حرف شنوی ندارن یه خواهر داره که رابطه خوبی ندارن

پدرش یسال قبل نانزدی ما فوت کردهمادر ش هم زن ساده ای یعنی بچه ها ازش حرف شنوی ندارن یه خواهر داره ک ...

ای بابا چه بد . بزرگ تری دیگ نیست؟ کسی که حرف شنوی داشته باشن دایی عمویی کسی

ای بابا چه بد . بزرگ تری دیگ نیست؟ کسی که حرف شنوی داشته باشن دایی عمویی کسی

ن کلا رابطه فمیلاشخیای ضعیفه...پدر مادر خودمم ازاون دستع آذمان که میترسن یوقت حرفی بزنن شوهرم طلاقم بده بمونم ور دلشون...من اول خدا بعد دخترم دارم...دخترمم انگاری فقط منو داره.... فقط خدا کمکم کنه سلامتیم بدست بیارم بسه برام شوهرم ذره ای دیگع دچسندارم امشبم بهش پیام دادم وقتی رفت بخوابه ج نداد گفنم دیگه دوستتندارم ازخدا میخوام جواب کارات بده بازم ج نداد 

هیجوقت آنقد دلم نشکسته بود ازش امشب فقط رفتم تواناق تنها چیزی که اروم کرد قران بغل کردم گریه کردم اروم دخترمم درمیزد مامانی چیشد گفتم هیچیالان میام پام درد گرفته هیچقت جلوشگریه نمیکردم بچمو