2777
2789
خودمم نمدونم از نامزدی ما پنج سال میگذره تالان ک بچه دارمهمون موقع ها بهش مبگفتم بالاچشت ابزو سرش می ...

به نظر مشکل روحی دارع 

عزیزم شما وقتی میبینی اینطوره واقعا سعی کن باهاش درگیر نشی اهمیت ندی جواب حرفاشو ندی تا خودت حداقل تو آرامش باشی حتی اگر اون میپیچه بهت تو نادیده بگیر و با تمام اینا سعی کن بهش محبت کنی حتی اگه نخواست بازم محبت کن ب مرور نرم میشه

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بچه نداشتم بارها خودمو خلاص کرده بودم.چرا من بچه اوردم چرا

نزن این حرفو عزیزم توکلت به خدا باشه شما همه امید دختر گلتی و باید عمر طولانی داشته باشی . ذکر یا ودوودُ بخون به خرما بده بهش بخوره 

به نظر مشکل روحی دارع عزیزم شما وقتی میبینی اینطوره واقعا سعی کن باهاش درگیر نشی اهمیت ندی جواب حرفا ...

محبت میکنم ولی منم ادمم  فکن این همه بلا سرم اورد امشب فقط کفتم باشه ولش کن بچه می‌ترسه حتی داد نزذم بهاطر یچم

ولی اون....و همیشه جاهاز منومیشکنع ولی وسایل خودش نه

محبت میکنم ولی منم ادمم فکن این همه بلا سرم اورد امشب فقط کفتم باشه ولش کن بچه می‌ترسه حتی داد نزذم ...

بیا اگه دوس داری پیوی حرف بزنیم ک تو تاپیک نمونه

نزن این حرفو عزیزم توکلت به خدا باشه شما همه امید دختر گلتی و باید عمر طولانی داشته باشی . ذکر یا ود ...

الان اروم ک بشه خیلی خوبه ها.

جلو همه میگه عشقم و...

ولی کاراش قلبم ضعیف کرده

دعا کن چیزیم نشع 

خدا کنه بره ازندگیم خدا خودش یکاری کنه

بچم خیلس گناه داره دوسالش داش میکف مامانو اذیت نکن

الان اروم ک بشه خیلی خوبه ها.جلو همه میگه عشقم و...ولی کاراش قلبم ضعیف کردهدعا کن چیزیم نشع خدا کنه ...

مشکل کنترل خشم داره خب 

شما نباید بذاری عصبی بشه یا باید با محبت و سیاست عصبانیتش رو کنترل کنی زیاد دم پرش نذار اصلا باهاش بحث نکن

بیا اگه دوس داری پیوی حرف بزنیم ک تو تاپیک نمونه

بمونه تجربه بشه برا بقیه 

نباید فکرکنن عشق همه چیزه

این عاشق من بود منم شدم یه ادم اروم نشون میداد

بعدا دیدم فرق. داره 

مشکل کنترل خشم داره خب شما نباید بذاری عصبی بشه یا باید با محبت و سیاست عصبانیتش رو کنترل کنی زیاد د ...

اصلا بحث نکردم  بلاخره زندگی طاقت هیچ حرفی نداره مگه میشه من بهش بگم وثلا خودتی حمله کن

جال همیشه هم گلوم میگیره و مچ دستام ب خد شکستن فشار میده

بمونه تجربه بشه برا بقیه نباید فکرکنن عشق همه چیزهاین عاشق من بود منم شدم یه ادم اروم نشون میدادبعدا ...

متاسفانه آدما تغییر میکنن و همیشه روی یک طبع نیستن تقصیر کسی هم نیست هیچوقت خودتو سرزنش نکن بابت این مسئله

اصلا بحث نکردم بلاخره زندگی طاقت هیچ حرفی نداره مگه میشه من بهش بگم وثلا خودتی حمله کنجال همیشه هم ...

خب خاهر من هر مردی باشه قاطی میکنه مخصوصا مردای زورگوی ایرانی . اصلا طاقت جواب ندارن . اصلا جوابشو نده نادیده بگیر میدونم سخته ولی خب تنها راه همینه خودتو بزن ب بیخیالی

الان اروم ک بشه خیلی خوبه ها.جلو همه میگه عشقم و...ولی کاراش قلبم ضعیف کردهدعا کن چیزیم نشع خدا کنه ...

دوسدارم ببرمش دکتز میهگه مشکل تویی

ولی بنظرم عادی نیست اینجور گلوم میگیره خفم کنه امشب که ب یچم کفتم باری یود ولی بازی بدی یود توانجام نده دفعه بعد یه بازی یهتر با بابا کنیم

ولی یعد یساعت گفتم بابا چجور باری کرد گفت تواذیت کرد داد زد توزد

حالا ناراحتیم از بچه چکارش کنم ترسیدع 

خب خاهر من هر مردی باشه قاطی میکنه مخصوصا مردای زورگوی ایرانی . اصلا طاقت جواب ندارن . اصلا جوابشو ن ...

خیلی میزنم یبارم درحد یه کلمه میگم  میخواد اینکارا کنه که

همه میگن چقد شوهرت خوبه چقد دوستداره و....من بدیش جایی نمیگم اونم ب ظاهرر عاشق من

ولی کسی جز خدا از دلم خبر نداره چه شبایی باگریع میخوابم

خب خاهر من هر مردی باشه قاطی میکنه مخصوصا مردای زورگوی ایرانی . اصلا طاقت جواب ندارن . اصلا جوابشو ن ...

این راهو‌امتحان کردم اعتناش نزاشتم شام و ناهارش پختم گفتم فقط بامن کار نداشنه باش باز میبینی انقد زنگ پیام که جواب ندی غلان میکنم

حتی نمیتونم دوروز باهاش قهر کنم اروم شم

خیلی میزنم یبارم درحد یه کلمه میگم میخواد اینکارا کنه کههمه میگن چقد شوهرت خوبه چقد دوستداره و....م ...

چرا تا حالا به پادر مادر شوهرت نگفتی؟ به یه بزرگ تری کسی چیزی بگو خب