2777
2789
عنوان

حس ششمی بیاد

149 بازدید | 16 پست

لطفا یه حس ششمی واقعی بیلد کارش دارم 

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
عزیزم شما حس ششمی ؟میشه یه سوال بپرسم ؟🥺

جآنم بپرس

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جآنم بپرس

مرسی مهربونم برات آیت الکرسی خوندم ان شا ء الله حاجت روا بشی🥲💙

عزیزم میخواستم بدونم به خواسته ام میرسم؟ خیلی استرس دارم🥺

خدایا تنها به قدرت تو ایمان دارم خودت میدونی چه تلاشی کردم میشه برام صلوات بدین؟🥺

مرسی مهربونم برات آیت الکرسی خوندم ان شا ء الله حاجت روا بشی🥲💙عزیزم میخواستم بدونم به خواسته ام می ...

عزیزم شما اینجا هم افتاده برات استرس داری خیلی فکر و خیال میکنی یه نذر بر دار یا حتی نذر برداشتی خیلییییییییییی ناامیدی کابوس شبانه یا بی خوابی داری خصوصیات اخلاقی خیلی دوس داری به بقیه کمک کنی مهربونی ساده ای زود حرفی رو باور میکنی خیلی تلاش میکنی بعضی وقتا حس ششمت کار کرده و دارع میگه تا قبل از عید به خواسته ات نزدیک میشی ولی اینکه بگم حله حل میشه و یا بهش میرسی یا اتفاق بیافته ن ولی از سمت خدا یه نشونه برات میاد یه مریض اطرافت داری حالا یا خودت یا خانواده ک فامیل هم شامل میشه ک یا فهمیدی یا متوجع خواهی شد و ناراحت میشی ولی خواسته ات تا آخرای نیمه اول 1404 برآورده میشه نگران نباش

اینکه میبینی الانم با تاخیر اتفاق بیافته به خاطر اینکه خیلییییییییییی روی خواسته ات هستی و چشم به راهی برای همین عقب میافته باید بیخیال بشی و به دست روزگار بسپاری و یه نذری کنی و به جای مقدس بری در صورت رضایت لطفا نظر خودتو بنویس

عزیزم شما اینجا هم افتاده برات استرس داری خیلی فکر و خیال میکنی یه نذر بر دار یا حتی نذر برداشتی خیل ...

وای عزیزمممممممم الهی قوربونت برم تو چقدر ماهی همش مو به مو درست بود میدونی من رضا رو خیلی دوست دارم تو عمرم اینجوری کسیو نخواسته بودم انقدرم تلاش کردم چون ارزششو تو این دوره زمونه داره خیلی این پیامت برام امیدواری بود خیلی زیاد همیشه دعات میکنم سرنمازام قول میدم خصوصیاتم مو ب مو همش درست بود خیلی صبرکردم اخه🥲خیلی چشم انتظارممم خیلی بده اینجوری همش تو انتظار باشییی چشم براهیی واقعا سخته🥺 میدونی عزیزم ببخشیدا بازم سوال پیش اومد برام میشه بپرسم؟ میشه لطف کنی بهم بگی فهمیده بهش علاقه دارم؟ 

یا اینکه فکر میکنه چجور دختری ام تونستم نظرشو ی ذره جلب کنم؟🥺

برات پنج تا آیت الکرسی خوندم کاش میشد بیشتر برات کاری انجام بدم گلم🥺 

خدایا تنها به قدرت تو ایمان دارم خودت میدونی چه تلاشی کردم میشه برام صلوات بدین؟🥺

عزیزم شما اینجا هم افتاده برات استرس داری خیلی فکر و خیال میکنی یه نذر بر دار یا حتی نذر برداشتی خیل ...

چه نذری بردارم ب نظرت ؟

اره نذر کردم برم ی امامزاده ای🥺

عزیزم اون مریضی خیلی بده؟ حل میشه فکرم مشغول شد🥲

دقیقا حس ششم گاهی اوقات کار میکنه

وای عزیزمممممممم الهی قوربونت برم تو چقدر ماهی همش مو به مو درست بود میدونی من رضا رو خیلی دوست دارم ...

عزیزم یه ذره فهمیده خیلی کما الان ذهنش مشغوله گهگاهی فکر کردن بهت دارع ولی مثل تو ن و تو بیشتر پیگیرش هستی تو را دختر مهربون لجباز زیبا و ساده و خانوم فکر میکنه ولی بیشتر از آدمایی خوشش میاد ک پسر طرفش بره شما بیا هااصلن بهش توجه نکن همیشه خواسته هاتو به زبان حال بنویس و شکرگزاری کن جوری ک انگار بهش رسیدی مثلا هر روز بنویس خدایا شکرت رضا بهم پیام داد خدایا شکرت منو رضا وارد رابطه احساسی خیلی خوبی شدیم خدایا شکرت اطرافم پر از معجزه سلام خدایا شکرت ک به فلان خواسته ام رسیدم و اینا و اینکه نذر چله ی نور. برات خوب افتاده تو اینترنت سرچ کن آنجام بدع سوالی درباره چله داشتی بگو

از خدا بخواه اگه صلاح و مصلحتت بود و رضا مرد خوبی برات بود این اتفاق بیافته

عزیزم یه ذره فهمیده خیلی کما الان ذهنش مشغوله گهگاهی فکر کردن بهت دارع ولی مثل تو ن و تو بیشتر پیگیر ...

باشه عزیزم مرررسییییی ممنونم که بهم کمک کردی ی دنیا ممنون همیشه دعات میکنم همیشه ناامید میشم پیامت و میخونم مرسی عزیزم مرسیییی واقعاااا💗🥺😍

برای تو صلوات دادم عزیزم ایشالا به خواستت برسییی🥺

بهم امیدوازی دادی من خیلی نااامید بودم ایشالا خدا دلتو شادکنه♥️