2777
2789

من باردارم همش خواب میبینم به دیگران طلا میدم اینبار خواب دیدم گوشواره دادم به مامانم النگو هم به دوستم

یه صلوات واسه دلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی ؟ اون تاپیکت قفل بود اینجا برات مینویسم انشاالله خدا ی پسر زیبا و صالح نصیبت کنه عزیزدلم ،، اگر جواب سنو در اومده تگم کن بهم بگو منم دختر دارم دوس دارم دومی پسر باشه تا دیگه بچه دار نشم 

' وَ کَفی بِاللّهِ عَلیماً ،،، '˼همین کہ خدا مےدونه، کافیہ♥️️ 

فقط عزیزم ی نصیحت از من ب تو ، اگر جواب سنوت اومد در جا نگو چون احتمال تغیییر جنسیت هست ، صبر کن تا چهار ماهگی اگر صددرصدی شد جنسیت بعدا بگو انشاالله ک پسره 

سلام عزیزم خوبی ؟ اون تاپیکت قفل بود اینجا برات مینویسم انشاالله خدا ی پسر زیبا و صالح نصیبت کنه عزی ...

سلام عزیزدلم ممنونم 

انشالله خدا از دهنت بشنوه من برا شما دعا میکنم انشالله به حق پنج تن پسر دارشی حتما تگت میکنم

یه صلوات واسه دلم

سلام عزیزدلم ممنونم انشالله خدا از دهنت بشنوه من برا شما دعا میکنم انشالله به حق پنج تن پسر دارشی حت ...

فدای تو عزیزم منتظر خبرتم♥️