2777
2789

خیلی حالم بده همش بهش فکر می‌کنم همش یاد مسخره بازیاش و شوخیاش میوفتم بعد یادم میاد مرده بغض می‌کنم 😭 تا میخندم عذاب وجدان میگیرم 

از خدا خیلی دلم گرفته 😭😭 چرا تو این سن بردش😭😭

مگه میشه یه نفر سه سال سرطان داشته باشه و هیچ دکتری نفهمه ؟؟ سه روز قبل فوتش آوردنش تهران تازه اینجا تشخیص دادن بیماریش چیه گفتن جنازشو واسه ما آوردین 😭

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

😭😭😭😭😭😭🖤🖤🖤🖤🖤🖤

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا از اول نبرد تهران

ما بهش میگفتیم دکترای اونجا به درد نمیخوره بیا اینجا گفت درمانم که کامل شد اگه نتیجه ندیدم میام 

کسی حتی به سرطان شکم نکرده بود اونجا خدا لعنتشون کنه بی شرفارو 

ما بهش میگفتیم دکترای اونجا به درد نمیخوره بیا اینجا گفت درمانم که کامل شد اگه نتیجه ندیدم میام کسی ...

ببین انقدررررررر خطای پزشکی زیاده که بگم سرت سود میکشه

پدر منم خدا رحم کرد نتونستن مشکل عفونت قلب تشخیص بدن حالش بشدت وخیم شد آوردیم تهران تشخیص دادن

روحش شاد خدا بیامرزه حالاسرطان چی داشتع چه علایمی داشته بلخره بی علامت نبوده اینکه چرا نتونستن تشخیص ...

روده 

علائمش کمر درد و سوزش معده بعد از غذا خوردن و یبوست بود 

زنعموم تعریف می‌کرد میگفت اومده خونمون رفته متخصص بهش گفته هرچی قرص بهت دادن بنداز دور فقط یه قرص بهش داده گفته اونو بخوره خوبه خوب میشه 

میگفت با روی اومد تو گفت دیدین هیچیم نیست دگ قرصم نیاز نیست بخورم :)