2777
2789
عنوان

تصمیم واسه زندگی و طلاق بیایین

109 بازدید | 2 پست

سلام بچه ها ما عاشق هم بودیم ازدواج کردیم خلاصه بعدش اعتیاد پیدا کرد بعدش هم بهم گفت بهم خیانت کردی فلان منم بخاطر اینکه فرار نکنه بیاد ترک کنی دروغ گفتم بعد ترک گفتم من دروغ گفتم که بیای ترک کنی الانم کارمون به طلاق  کشیده ولی با اون همه اذیت کردن هاش بازم دوسش دارم کارمون شده نحس چکار کنم

مغزم دیگه قفل کرده نمیتونم تصمیم بگیرم

سلام عزیزم خوبی؟

من داشتم تاپیکای دانشگاه فرهنگیانو میخوندم ک تاپیک شما رو دیدم میخواستم ببینم معلم شدی یا نه که تاپیکای جدیدتو دیدم واقعا دلم برات شکست درکت میکنم خیلییی حس بد و سختیه

ولی باید ازش جدا شی آدم معتاد معتاده زندگی خودت یا بچه ای که داری یا قراره داشته باشیو خراب نکن سعی کن قوی باشی و ازش جدا شی تا لاقل جلوی بچت و وجدان خودت سربلند باشی 

آدم هایی که اعتیاد دارن تعادل روانی ندارن ما توی اقوام دورمون زیاد داریم ترک کردن ولی باز معتاد شدن و زندگی خودشونو به گند کشیدن همسراشونم جدا شدن

واقعا میگم حتی اگه قراره تا آخر عمرت پیش پدر مادرت باشی جدا شو وگرنه چند وقت دیگه شکاکیتش و اذیتاش بیشتر میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.