2777
2789
عنوان

وسواس خرید اجباری

291 بازدید | 14 پست

من به این درد مبتلام کی اینجور بوده خوب شده ؟؟؟؟

خودم میدونم ریشه مشکلم از استرس ومشکلات گذشتمه پنها بردم به خرید برا فراموشی مشکلات بعد تبدیل شد به عادت دوسال هست شدت گرفته مثلا حتما باید چند جفت جوراب باز نشده گیر مو استفاده نشده ؛کرم استفاده نشده علاوه براونیکی درحال استفادس داشته باشم 

کاش حداقل بنجول نخرم وسایل اینترنتی بنجولم خیلی میخرم 

چیزی به ذهنم میرسه تا نگیرمش اروم نمیشم 

خیلی بده خیلی حس بدیه یه کار بی معنی مسخرست 

همش استرس کمبود لباس برا مواقع حساسو دارم مثلا اگه برم کوه  هیچی ندارم میرم میخرم درحالی که کوهم شاید نرم خستم اسیر شدم کاش رها بودم  درقید این چیزا نبودم

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کار بذار کنار فقط،برای مخارج ضروری...بقیه ی پولتو بریز تو یه کارت دیگه....بده دست مامانت یا کسی که بهش اعتماد داری....بهش هم بسپار به هیچ عنوان بهت نده یا اینکه برو طلا بخر

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

بیماری کنترل تکانه ها هست عزیزمدرمان داره نگران نباشهمون تکانه ای که باعث عادت به قمار اجباری و الک ...

بقران دقیق همینه که گفتی قطعا اگه مرد بودم الکلی ومعتاد میشدم    دقیقا این کاذم پناه اوردن بود  از فشار رنجهایی که بهم هجوم اورد خودمم اینو حس میکنم 

هی این خریداتو تو گوگل سرچ نکن فمرت رو ببر سمت طلا و دلار، اینقدر در موردشون جستجو کن که ذهنت بره اونور،. حداقل یه چیز مفید بخری

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
بقران دقیق همینه که گفتی قطعا اگه مرد بودم الکلی ومعتاد میشدم دقیقا این کاذم پناه اوردن بود از ف ...

خب دارو داره خداروشکر راحتتریننش همینه که شما داری این اختلال بقیه مثل قمار درمان نداره 

یه کار بذار کنار فقط،برای مخارج ضروری...بقیه ی پولتو بریز تو یه کارت دیگه....بده دست مامانت یا کسی ک ...

کاملا مث اعتیاد به مواده 

خب دارو داره خداروشکر راحتتریننش همینه که شما داری این اختلال بقیه مثل قمار درمان نداره

دمت گرم حتما تحقیق میکنم

هی این خریداتو تو گوگل سرچ نکن فمرت رو ببر سمت طلا و دلار، اینقدر در موردشون جستجو کن که ذهنت بره او ...

اخه طلا بهم لذت نمیده گیرکردم تولباس طلاصبرمیخادپولت جم شه من کی اینقدصبردارم طلام تازه گرفتم ولی بخداخوشال نشدم 

لباس و خنزل پنزرخوشحالم میکنه یه تایم کوتا لذتش زود میپرع باز دوباره روز ازنو