2777
2789
عنوان

چشمم عفونت ویروسی کرده🥲

120 بازدید | 16 پست

سلام

چشمم پنج شیش روزه عفونت کرده دکتر قطره و پماد داده 

پشت پلکم یکم ورم داره

بعد از برطرف شدن کامل علائم تا چند روز باید داروهارو مصرف کنم؟ 

و از کی میتونم ارایش چشم داشته باشم؟

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه چشم دختر من جمعه باد کرد خیلی چون چشم پزشک نبود اونروز یکی گفت با شامپو بچه بشور ،تو دو سه روز ...

من داروهامو یادم رفت از دکتر بپرسم تا کی باید استفاده کنم

گفت یه سریا بدون دارو خوب میشن برای یه سریا هم برگشت داره

من داروهامو یادم رفت از دکتر بپرسم تا کی باید استفاده کنمگفت یه سریا بدون دارو خوب میشن برای یه سریا ...

راستش من دکتر نبردم با همون شامپو بچه کامل خوب شد الان جاش هم نموند واسه شمارو نمیدونم عزیزم

راستش من دکتر نبردم با همون شامپو بچه کامل خوب شد الان جاش هم نموند واسه شمارو نمیدونم عزیزم

چه خوب

طی چند روز کامل خوب شد؟؟ 

من دوماه پیش سرماخوردم عفونتش توی بدنم مونده فک کنم بخاطر همینم به چشمم زده الان

چه خوبطی چند روز کامل خوب شد؟؟ من دوماه پیش سرماخوردم عفونتش توی بدنم مونده فک کنم بخاطر همینم به چش ...

عزیزم کلا  تو حدود پنج روز  هم درومد هم کامل خوب شد،من خیلی ترسیدم الان جاش هم نموند همین پنج شیش روز پیش بود

عزیزم کلا تو حدود پنج روز هم درومد هم کامل خوب شد،من خیلی ترسیدم الان جاش هم نموند همین پنج شیش رو ...

مال من پنج روز شده ولی پشت پلکم ورم داره هنوز میترسم ریشه کن نشه

عزیزم رودت واسش کارمینت انتی بیوتیک خوردی کامل خوب شد چه نوع انتی بیوتیکی بود که باکتری روده کم میکر ...

پنج شیش سال پیش بود اینارو خوردم و موقتی بود 

الان یاد گرفتم باهاش زندگی مسالمت امیز داشنه باشم دارو نمیخورم