بلاتکلیف_سابق مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 292 عنوان جوش نخوردن پام 748 بازدید | 42 پست ۶ ماهه ساق پام شکسته پلاتین گذاشتن هنوز جوش نخورده🥲🥲چیکار کنم؟برای شما پیش اومده؟ 1403/09/21 | 20:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mylovesara عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 1567 متخصص چی میگه؟شکستگی وسیع بوده قندت خدای نکرده بالاست ؟خوب استراحت نکردی ؟کمبود مواد معدنی داری؟ التهاب داری دور از جون؟ کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟
بلاتکلیف_سابق مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 292 متخصص چی میگه؟شکستگی وسیع بوده قندت خدای نکرده بالاست ؟خوب استراحت نکردی ؟کمبود مواد معدنی داری؟ الت ... متخصص هم براش عجیبه استخوان خورد شده بوده هنوز ترک داره ۶ ماهه راه نرفتم اصلا🥲
mylovesara عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 1567 متخصص هم براش عجیبه استخوان خورد شده بوده هنوز ترک داره ۶ ماهه راه نرفتم اصلا🥲 خوب شما میگین خرد شده ترمیمش خیلی زمان و انرژی میگیره مکمل نداد؟ کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟
بلاتکلیف_سابق مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 292 تغذیه ت چطوره؟ میخورم همه چی ۱۰ کیلو افزایش وزن داشتم🤦♀️
بلاتکلیف_سابق مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 292 خوب شما میگین خرد شده ترمیمش خیلی زمان و انرژی میگیره مکمل نداد؟ تازه بهم امپول سینوپار داده
gandom_bano عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 29775 میخورم همه چی ۱۰ کیلو افزایش وزن داشتم🤦♀️ قلم کمترکیویآناناسهر روز بخورید
mylovesara عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 1567 میخورم همه چی ۱۰ کیلو افزایش وزن داشتم🤦♀️ اصلا نباید بذاری وزنت بالا بره توده چربی برخلاف ماهیچه فعالیت هورمونی داره و روی بهبود و ایمنی و حتی سطح انرژی اثر میذاره کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟
بلاتکلیف_سابق مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 292 اصلا نباید بذاری وزنت بالا بره توده چربی برخلاف ماهیچه فعالیت هورمونی داره و روی بهبود و ایمنی و حت ... اخه من تحرک ندارم و دلیل اضافه وزنمم همینه غذام نسبت ب قبل تغییری نکرده
mis_nasriin عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 1176 اخه من تحرک ندارم و دلیل اضافه وزنمم همینه غذام نسبت ب قبل تغییری نکرده منم ۳ماهه ساق مام شکسته و پلاتین گذاشتن هنوز دکتر گفت جوش نخورده کال استخوان نرم شکل گرفته فعلاشما خوب شدین؟
بلاتکلیف_سابق مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 292 منم ۳ماهه ساق مام شکسته و پلاتین گذاشتن هنوز دکتر گفت جوش نخورده کال استخوان نرم شکل گرفته فعلاشما خ ... سلام عزیزم الان پیامتون رو دیدم نه هنوز درگیر پامم باید اخر ماه برم چکاپ دکتر نظرشو بگه
یاسی۲۱ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 94 سلام عزیزم الان پیامتون رو دیدم نه هنوز درگیر پامم باید اخر ماه برم چکاپ دکتر نظرشو بگه سلام عزیزم دکترتون کی هست ؟
یاسی۲۱ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 94 سلام عزیزم دکترتون کی هست ؟ منم ۷ماهه مچ پام خورد شده ساق پامم از دوجا شکسته چندبار عمل شدم دکترمم دکتر بیرجندی نژاد که خیلی تعریفشو میکنن پام تو گچ بود یه ماه گفت با گچ راه برو راه رفتم الان باز استخوان جا به جا شده و درد شدید دارم دارم دق میکنم دیگه موندم چکار کنم
بلاتکلیف_سابق مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 292 سلام عزیزم دکترتون کی هست ؟ سلام عزیزم یزدم دکتر میرجلیلی عمل شدم دکترمو عوض کردم الان دکتر سعیدی نسب هستن