2777
2789

متخصص چی میگه؟شکستگی وسیع بوده قندت خدای نکرده بالاست ؟خوب استراحت نکردی ؟کمبود مواد معدنی داری؟ التهاب داری دور از جون؟

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

متخصص چی میگه؟شکستگی وسیع بوده قندت خدای نکرده بالاست ؟خوب استراحت نکردی ؟کمبود مواد معدنی داری؟ الت ...

متخصص هم براش عجیبه 

استخوان خورد شده بوده 

هنوز ترک داره 

۶ ماهه راه نرفتم اصلا🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متخصص هم براش عجیبه استخوان خورد شده بوده هنوز ترک داره ۶ ماهه راه نرفتم اصلا🥲

خوب شما میگین  خرد شده ترمیمش خیلی زمان و انرژی میگیره مکمل نداد؟

میخورم همه چی ۱۰ کیلو افزایش وزن داشتم🤦‍♀️

اصلا نباید بذاری وزنت بالا بره توده چربی برخلاف ماهیچه  فعالیت هورمونی داره و روی بهبود و ایمنی و حتی سطح انرژی  اثر میذاره 

اصلا نباید بذاری وزنت بالا بره توده چربی برخلاف ماهیچه فعالیت هورمونی داره و روی بهبود و ایمنی و حت ...

اخه من تحرک ندارم 

و دلیل اضافه وزنمم همینه 

غذام نسبت ب قبل تغییری نکرده

اخه من تحرک ندارم و دلیل اضافه وزنمم همینه غذام نسبت ب قبل تغییری نکرده

منم ۳ماهه ساق مام شکسته و پلاتین گذاشتن هنوز دکتر گفت جوش نخورده کال استخوان نرم شکل گرفته فعلا

شما خوب شدین؟

منم ۳ماهه ساق مام شکسته و پلاتین گذاشتن هنوز دکتر گفت جوش نخورده کال استخوان نرم شکل گرفته فعلاشما خ ...

سلام عزیزم الان پیامتون رو دیدم 

نه هنوز درگیر پامم 

باید اخر ماه برم چکاپ دکتر نظرشو بگه 

سلام عزیزم دکترتون کی هست ؟

منم ۷ماهه مچ پام خورد شده ساق پامم از دوجا شکسته چندبار عمل شدم دکترمم دکتر بیرجندی نژاد که خیلی تعریفشو میکنن پام تو گچ بود یه ماه گفت با گچ راه برو راه رفتم الان باز استخوان جا به جا شده و درد شدید دارم دارم دق میکنم دیگه موندم چکار کنم