2777
2789
منم ۷ماهه مچ پام خورد شده ساق پامم از دوجا شکسته چندبار عمل شدم دکترمم دکتر بیرجندی نژاد که خیلی تعر ...

چه عملی شدین؟

چرا چندین بار؟

من هنوز هم دکتر بهم‌ اجازه ی راه رفتن نداده نزدیک به ده ماهه 

خودم یکم پامو زمین میزارم چند روزیه 

فردا مشخص میشه که پام جوش خورده یا نه🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدوم

اینا همون مواد موثره آناناس که تو جوش خوردن بافت موثر هست رو دارن. 

ویتامین سی و راتاهیل ( بخاطر تخلف تو بعضی سری های آناهیل اگر تونستی تشخیص بدی کدوم اصله که فرقی نداره اما اگر نمیشناسی حتما راتاهیل بگیر ) خیلی خیلی موثره.

با مشورت پزشکت استفاده کن حالشو ببر

اینا همون مواد موثره آناناس که تو جوش خوردن بافت موثر هست رو دارن. ویتامین سی و راتاهیل ( بخاطر تخلف ...

مرسی عزیزم 

دکتر بهم امپول سینوپار هم داده بودن که چهار دوره استفاده کردم 

امیدوارم جواب داده باشه🙂

چه عملی شدین؟چرا چندین بار؟من هنوز هم دکتر بهم‌ اجازه ی راه رفتن نداده نزدیک به ده ماهه خودم یکم پام ...

من ۲۳برج شیش این اتفاق واسم افتاد پلاتین گزاشتن پلاتین ها بعد سه ماه عفونت کرد در آوردن فیکساتور گزاشتن سه ماه فیکساتور تو پام بود یه ماه پیش فیکساتور رو درآوردن گچ گرفتن پامو دکتر گفت ۹۰درصد جوش خورده بدون عصا راه برو راه رفتم الان دوباره استخون ها همه شکسته جا به جا شده دوباره باید عمل کنن،😔

شما الان پاتون درد نمیکنه دیگه؟مسکن نمیخورین؟

من امشب ویزیت شدم 

پام جوش خورده فقط ۵ درصد مونده 

بعد از ۱۰ ماه و ۱۰ روز!

بهم گفت راه برو 

اگه پات درد گرفت محل نده بهش 

مگر درد شدید 

و کم کم ورزش سبک انجام بده 

من هنوز ساق پام جوش نخورده بود که خوردم زمین و مچ پام شکست 

مچ پامم عمل کردم سر دوماه جوش خورد ولی ساق پام ده ماه شد 

اخه چجوری مگه راه رفتی؟مطمئنی جوش خورده بوده کامل؟کدوم شهری عزیزم؟

آره دکتر گفت بدون عصا با گچ راه برو منم ۱۵روزربود راه میرفتم درد داشتم ولی کم یه هفته ای میشه دردم خیلی شدید بود رفتم عکس گرفتم بردم جای دکتر میگع استخوان جا به جا شده خودمم قشنگ میفهمم که استخوان تق تق صدا میده

منکه دیگه خسته شدم کم آوردم با یه بچه ۹ماهه دلم میخاد بمیرم ولی دوباره عمل نشم دیگه توان ندارم😔

میدونم سخته 

درکت میکنم 

الان نمیتونی راه بری؟

به نظرم اگر امکانش هست یا همون شهر خودت یه دکتر دیگه برو یا بیا پیش دکتر من 

دکتر من عالیه 

آره دکتر گفت بدون عصا با گچ راه برو منم ۱۵روزربود راه میرفتم درد داشتم ولی کم یه هفته ای میشه دردم خ ...

من حس میکنم زود بوده راه رفتن برات 

من حدود ۲۰ روزه که یکم پامو زمین میزارم قبلش فقط با واکر و عصا 

این چند روزم خودم حس میکردم میتونم راه برم و از دکتر نپرسیده بودم چون دکتر گفت به هیچ وجه پاتو زمین نزار 

احتمالا پات کامل جوش نخورده بوده و راه رفتن باعث شده که استخوان ها از هم فاصله بگیرن