2777
2789
عنوان

برنامه ایران گردیم بیاین بگم

240 بازدید | 26 پست

سلام بزرگواران 

بیاین برنامه ایران گردیم بهتون بگم 

تمام جاهایی که قرار بود چند روز بمونم و تمام جاهایی که قراره توقف یک روزه یا نصف روزه داشته باشم رو یادداشت کردم ، بعدش برای اینکه ایران بزرگه و گشتن پشت سر هم اینها زمان و هزینه زیادی می خواد طبق مسیر شهر ها به چهار مرحله جدا تقسیم کردم 

یعنی طب یک سفر مرحله اول و مدتی بعد سفر دوم ....

برای شما اون شهر هایی رو که قراره توقف کوتاه باشه رو علامتی نزدم جلوش اما آنهایی که قراره چند روز توقف و گردش باشه رو این علامت جلوش زدم 💥 

هر نکته و نظری هست بگین 👍

برنامه ایران گردی 🇮🇷

مرحله اول ) :

_ دماوند

_ ساری

_ بندر ترکمن

_ خراسان شمالی 💥

_ مشهد 💥

_ نیشابور

_ خراسان جنوبی 💥

_ کرمان 💥

مرحله دوم ) :

_ کاشان

_ اصفهان 💥

_ یزد 💥

_ شیراز 💥

مرحله سوم ) :

_ رامسر 

_ رشت 

_ تالش 

_ آستارا 

_ اردبیل 

_ تبریز 💥

مرحله چهارم ) :

_ همدان 

_ سنندج 💥

_ کرمانشاه 

_ خرم آباد 💥

_ آبادان

منم مخوام ☹️☹️☹️☹️

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایشالا به خوشی عکساتو اینجا هم به اشتراک بزار مارم تو خوشی هات شریک کن❤️😘

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
چه حوصله و دل خوشی داری

دل خوش دارم چن باید از زندگی لذت برد

و گرنه تو دوازده سالگی خانوادم از دست دادم ، تو هفده سالگی از خونه بیرونم کردن ، از پانزده سالگی مجبور بودم روزی دوازده ساعت درس بخونم و هزاران ماجرای دیگه 

آدم های خاص خاص زندگی می کنن

به به

خیلیم خوب و عالی

خوش بگذره حسابی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
سفر خوبی داشته باشید.منم خیلی آیت مدل سفرها دوست دارم اما متأسفانه تا به الان موقعیت نشده برم

برید دنبال علایق

آدمی می شناسم بچه بود می خواست رییس جمهور بشه الان تو بیست سالگی چند تا شوری دانشجویی و ... سیاسی و کانال تحلیلگری و ... داره و مشاور چند تا از افراد بزرگه 

طبق تجربه میدونم که تو مرحله دوم و سوم خیییییلی قراره خوش بگذره

کاش انزلی رو اضافه میکردین به جای آستارا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
با چه وسیله ای سفر می کنید ؟و هزینه اش رو چطور تامین می کنید . خوش بگذره

بستگی داره 

مرحله پنجم فراموش کردم بزارم قشم و هرمز 

اون مثلا با هواپیما

سفر مرحله اول با ماشین شخصی

حتی یکبار با کاروان دوچرخه سواری تقریبا شبیه مرحله اول رفتم 

متفاوته تا به شرایط 

هزینشم خیلی دقیق برنامه ریزی می کنم از قبل و اینکه قرار نیست هر پنج مرحله رو پشت سر هم رفت حتی کی شه هر کدوم سالی یکبار رفت که تو سه چهار سال جمع می شه