2777
2789
عنوان

جان گفتن همسر به زن غریبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2296 بازدید | 136 پست
چه بی احساس و بی تفاوت خوب چرا نخواستی زوایای مخفیشو بشناسی زندگیت انقدر بی ارزش بود من سر همین که ش ...

برا شما اپشن نداشته ولی برا بقیه فول اپشن بوده

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف اون اشتباه بوده ولی وقتی گیر الکی میدی و دعوا الکی راه میندازی اینم تبعاتشه برا همین میگن سر مسا ...

دعوا نکردم فقط ناراحت شدم اونم گفت هیچکس سر این چیزا ناراحت نمیشه بیشتر ناراحت شدم شعور نداره بگه ببخشید دیگه نمیگم

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘

شما از قبل بخاطر تماسای این خانم حساس شده بودی شاید اگه دفعه اولی بود که زنگ‌میزد و یه آدم کاملا غریبه بود انقد ناراحت نمیشدی اگه قراره تماساش ادامه پیدا کنه کاملا حق باهاته و باید جلوی شوهرت وایسی

نکنه شمام بخاطر جان گفتن بوده

نه بابا اون موقعا حساس نبودم اما وفتی دوسال پیش فهمیدم چه رکبی خوردم به سلام علیک عادی زنو مردا هم گارد دارم.برای شوهر من از جان و قربانت گذشته بود ۱۲ سال زندگی کردیم از همون عقد خیانت کرد بخشیدم رفتیم سر زندگی خیانت دیدم بخشیدم تا اینکه بچه م بدنیا اومد ناخواسته بود سرگرم اون کردم خودمو تا نرم کنجکاوی کنم هی خیانتاش رو شه بفهمم دیگه با بچه باید میموندم متاسفانه  تا اینکه دوسال پیش فهمیدم از همون موقع که بچه م بدنیا اومدا خیانتش بیشتر شده اگه قبلا با یکی میپریده بعد از اون با چند نفر همزمان بوده و رابطه های جنسی  گروهی دادن

البته جان گفتن توجیح داره و نمیشه بگی از رو منظور هس ولی کسی که میگه جوون اون دیگه بنظر من کرم داره

من ولا تو محل کار خیلی پیش میاد که همکارای خانم وقتی میخوان صدام کنن میگن : آقایِ ........ِ عزیز .

من که هیچ برداشتی ندارم خدا وکیلی .

شما از قبل بخاطر تماسای این خانم حساس شده بودی شاید اگه دفعه اولی بود که زنگ‌میزد و یه آدم کاملا غری ...

تماساش کاریه نمیتونم جلوشو بگیرم 

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘
نه بابا اون موقعا حساس نبودم اما وفتی دوسال پیش فهمیدم چه رکبی خوردم به سلام علیک عادی زنو مردا هم گ ...

خیلی دیگه لاشی بوده 

گروهی یعنی چند نفر همزمان؟ 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را...