2777
2789
عنوان

جان گفتن همسر به زن غریبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2295 بازدید | 136 پست
خیلی دیگه لاشی بوده گروهی یعنی چند نفر همزمان؟

خیلی اما خوب براش زندان بریدن از سرش میپره همین روزا خودشو دوستاشو در سطح ملی بی ابرو کردم.دو سه تا رن سه چهار تا مرد تازه همزمان با مردا هم رابطه داشته البته خیلی اینو نشد ثابت کنم اما دادستانی براش زندانو شلاق برید اگه فاعل مفعولیش ثابت میشد اعدام بود حکمش من فقط فیلم گرفتنشو داشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ولا تو محل کار خیلی پیش میاد که همکارای خانم وقتی میخوان صدام کنن میگن : آقایِ ........ِ عزیز .من ...

اینا طبیعی هس نمیشه بگی رو منظور هس حالا اصلا یکی منظوری داشته باشه وقتی کم محلی کنی بیخیال میشه

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

امشب پارش کن 😅

🤣🤣🤣🤣

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
من اوایل خساس بودم بعد کفتم ولشش اینا برای جذب مشتریه

اره بابا

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

همسر منم می گه حواسش نیست به نظرم ح‌واسشون  هست یکم کرم دارن حالا همسرم اهل خیانت واینا نیست اصلا،یه بار دخترداییم نشست تو ماشین همسرم ،همسرم گفت کجا پیاده میشین دخترداییم گفت جان،یعنی قبح این کلمه رو واقعا فهمیدم یعنی قند تو دل همسرم آب شد

وای تو اون لحظه گفته جانمن میگم من حساسم شما که دیگ دو تا سور ب من زدی😂

میگم که حساس نبودم حساس شدمممم انفدر که دیدم چقدر همجنسام نامردن که با وجود اینکه میدونستن شوهرم زنو بچه داره چتای جنسی کردن رابطه جنسی داشتن از همه زنا و مردا بدم اومد

میگم که حساس نبودم حساس شدمممم انفدر که دیدم چقدر همجنسام نامردن که با وجود اینکه میدونستن شوهرم زنو ...

خیلی همه چی بد شده خیلی 

پر از خیانت های زن ها و مردها بهم مخصوصا متاهل ها...

ولی این حجم دعوا برا موقعیه که از طرف خیانت دیدی باید بزنی بکشیش

ولی تنش خوب نیست تو زندگی بدرتر طرف مجاب میشه بره سمت دیگری متاسفانه

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

من خودم ادم مذهبیمد

اما دوسه بار این اتفاق افتاده ماخواسته به مرد نامحرم که یکیش خواستگارم بوده گفتم جان؟

منظورم این بوده نفهمیدم و یکهو از دهانم پریده و خدائیش هیچ منظوری نداشتم

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶