2777
2789
عنوان

زن و شوهری

207 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من و همسرم عاشقانه ازدواج کردیم ،بحثم بینمون اتفاق میفتاد ولی این دفعه بعد از ۵ سال منو شوهرم بخاطر متلک های پدر شوهرم دعوا کردیم و متاسفانه مادر شوهرم همش دعا میگیره نمیدونم زبان بند و اینجور چیزا .خلاصه بعد ۵ سال من وسطای بحث ،حرف طلاق اوردم اینم گفت باشه فردا حتما اقدام میکنم خیلی ناراحتم .

الان از اون حرفمون ۵ روز گذشته ولی انگار دوتا غریبه ایم فقط از کار میاد سلام و تموم .چیکار کنم مغزم هنگ کرده بخدا یدونه هم بچه دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش گفتی طلاق انتظار داری چی بگه؟؟؟؟

میخواست بده میداد دیگه، دیدی ک نداده، بدترش نکن

خداروشکر کن سلام میده

پیش اومده

بدترش نکن

پشیمان باش از رفتار و حرفت

با یه مشاور انلاین خوب هم حرف بزن که چطور جمعش کنی ک شوهرتم سواستفاده نکنه و هم رابطتون درست بشه

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی

خدانگذره ازکسی که بین زن وشوهرروبهم میریزن ازروی حسادت،حیف زندگیته خواهرم غیرمستقیم باهاش صلح کن.نزاربیشتراین قهرباشید.به خاطرخودت وبچه ات.مثلاشب پیشش خوابیدی یهوخودتو بزن به خواب وبغلش کن اینجوری.ازخدابخاه کمکت کنه

یادم میاد ۷۰۰باره پدر مادرن دعوا میکنن باهم زودم آشتی😂زنو شوهرا دیکه اینجورین

اخه آدم دلش میگیره من گفتم چیه میخوای طلاق بگیریم اونم گفت آره از خدامه در حالی که میدونم خیلی دوسم داره

خدانگذره ازکسی که بین زن وشوهرروبهم میریزن ازروی حسادت،حیف زندگیته خواهرم غیرمستقیم باهاش صلح کن.نزا ...

بقرآن تو خونشون همش دعا پیدا میکنم به شوهرم میگم یا نشون میدم میگه من اعتقاد ندارم

بهش گفتی طلاق انتظار داری چی بگه؟؟؟؟میخواست بده میداد دیگه، دیدی ک نداده، بدترش نکنخداروشکر کن سلام ...

واقعا برا هم رسیدن کلی زحمت کشیدیم ولی بی شرفا نمیزارن ما خودمون یه شهر دیگه هستیم هر سه هفته یه بار که میریم اینطور عوضش میکنن

اخه آدم دلش میگیره من گفتم چیه میخوای طلاق بگیریم اونم گفت آره از خدامه در حالی که میدونم خیلی دوسم ...

پدرم ب مادرم کفت کاشکی تورو نمیگرفتم😂مادرمم گفت رفتی خاستگاری دختر عموت بهت ندادن برو خداروشکر کن من زنت شدم😂🤦‍♂️از رو عصبانیت ی چیزی گفته دیکه شما کشش ندیدن 

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

واقعا برا هم رسیدن کلی زحمت کشیدیم ولی بی شرفا نمیزارن ما خودمون یه شهر دیگه هستیم هر سه هفته یه بار ...

باز داری حرف خودتون رو میزنین ک.

خسته نباشی

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی