2777
2789
عنوان

زن و شوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 19 پست
قبح طلاقو نریزین این سری که بخیر میگذره وای عبرت بشه ، دیگه اسم طلاقم نیار

اره نباید میگفتم البته من خودم ترکم اون کورد هس ،بهم گفت آقا پدر من یه چیزی میگه اونا اونطور بزرگ شدن فرهنگمون فرق میکنه من فکر کردم میگه فرهنگمون بهم نمیخوره ینی نمیخواد منو برا همین ناراحت شدم گفتم چیه یعنی نمیخوای دیگه

انتظار داری ،مادرشو چیکار کنه ،خیلی ناراحتی نرو پیش مادرشوهر

خب میگم بابا رفتیم شهرستان تو برو پیش خونوادت منم پیش خونواده خودم قبول نمیکنه ،میدونی خیلی اذیتم میکنن هی به بچم یاد میدن برو مامانتو بزن ،یا اسمم یگانه هس میگن یگوش کو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب میگم بابا رفتیم شهرستان تو برو پیش خونوادت منم پیش خونواده خودم قبول نمیکنه ،میدونی خیلی اذیتم می ...

ببین نترس حرفتو به همسرت و اونها رک بزن،بهش بگو که آقا من نمیام خونه خانوادت چون اذیتم می‌کنن،تیکه بارم می‌کنن،شما برید خونه بابات اونم بره خونه خانواده‌اش،تمام

منم مثل شما بودم همسرم خیلی اصرار داشت که باهاش برم پیش خانوادش،خیلی اذیت بودم،ولی الان هرکی میره پیش خانواده خودش هیچ مشکلی هم دیگه نیست