2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

289 بازدید | 29 پست

سلام خواهرزاده من با وزن 1900 گرم بدنیا اومد امروز هفت روزش هست روز دوم زردی اش 11 بود اما امروز که ازمایش داد 9 بود اما دکتر میگه زیاده و باید همچنان تو دستگاه باشه تا 4 روز دیگه کسی نوزادش به این صورت بوده و چند روز نوزادش تو دستگاه بوده برای زردی؟

دختر من وزننش خوب بود. زردی داشت، فک کنم ۱۲ بود..دو روز دستگاه آوردیم خونه. زردیش شد ۹..گفتن خوبه.. البته شاید بخاطر ظریف بودن بچه ی خواهر شما گفتن باید بازم باشه تو دستگاه

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را

پسر من 12تا زردی داشت ولی تو دستگاه نموند البته 3کیلو بود نمیدونم شاید به خاطر وزنش نرفت دستگاه دکتر بهش قطره بیلی روبین داد هر روز سه قطره .چهار روزه ایی خوب خوب شد.ایشالا خوب میشه نی نی جونی😍

روزهای سخت....ازت یه آدمه دیگه ایی میسازن😌مامان رادین کوچولو(سابق)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم زردي پسر من ١٢ بود فقط يه روز دستگاه گذاشتم بعدش دلم نيومد تازه بيمارستان بستري نوشتن نبردمش زرديش با شيرخشت ترنجبين رفع شد روزي ٦ قطره چكون بهش ميدادم نصف استكان هم خودم ميخوردم تو يه هفته كامل دفع شد

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

من قطره بیلی ناستر چند روز به بچه ام دادم خوب شد , گیاهی هست , دکتر هم گفت ضرری نداره براش

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

من پسرم زردیش ۱۴بود چهل وهشت ساعت تودستگاه بود اومدروهفت گفتن خوبه ولی دوروزهم همین جوری بستری نگه داشتنش 

خسته ام مثل سربازی که بشنود یک نفر از نامزدش دل برده/مثل یک افسر تحقیق شرافتمند که به پرونده جرم پسرش برخورده/ خسته مثل زنی راضی شده به مهر طلاق که پس از بخت بدش سوژه مردم شده است/ خسته مثل پدری که پسر معتادش غرق در درد خماری شده فریاد زده/ مثل یک پیرزنی که شده سربار عروس پسرش پیش زنش بر سر او فریاد زده /خسته ام مثل زنی حامله که ماه نهم دکترش گفته به درد سرطان مشکوک است/مثل مردی که قسم خورده خیانت نکند زنش اما به قسم خورده آن مشکوک است/خسته مثل پدری گوشه اسایشگاه که کسی غیر پرستار سراغش نرود/ خسته ام بیشتر از پیرزنی تنها که عید باشد نوه اش سمت اتاقش نرود/ خسته ام کاش کسی حال مرا می فهمید غیر از این بغض که در راه گلو سد شده است/ شده ام مثل مریضی که پس از قطع امید در پی معجزه ای راهی مشهد شده است

معمولا وقتی داره میاد پایین میگن خطر رفع شده، بیشتر از دو روز معمولا تو دستگاه نگه نمیدارن، نگران نباشید زردی ربطی به وزن نداره دختر من 3300 بود زردی داشت تا 15 هم بیلیروبینش بالا بعد کم کم اومد پایین البته زیر دستگاه موتد دو تا 12 ساعت

من بچه اولم زردی 10بود ..تا60روز زردی داشت.البته 7بود 

دومی هم 10بود..یه شب بستریش کردم اومد رو7

دوباره روز بعد شو9

الان دیروز از داد 8بود

نمیدونم جه کنم

چون گروه خو نی منو همسرم منفی مثبته زردی طولانی میشه

دختر من وزننش خوب بود. زردی داشت، فک کنم ۱۲ بود..دو روز دستگاه آوردیم خونه. زردیش شد ۹..گفتن خوبه.. ...

آره عزیزم دکتر گفت اگه بالای 2500 بود مشکلی نداشت اما برای این نوزاد که وزنش کمه باید بیاد رو 6 

عزیزم شیر خشت چجوریه؟طرز استفادش چجوریه؟؟

شیر خشت رو از دارو گیاهی ها بخر

تو یه لیوان ابجوش دم کن و خودت بعد از زایمان خیلییی بخور تو شیرت میره

من تقریبا روزی ده لیوان میخوردم

البته جراتم زیاد بود و به بچمم میدادم

روزی دو سه قاشق به بچمم دادم 

عزیزم شیر خشت چجوریه؟طرز استفادش چجوریه؟؟

منم به دخترم شیرخشت و ترنجبین دادم..تو آب گرم تصفیه شده حل میکردم و از صافی رد میکردم..با قاشق یا قطره چکون میدادم بهش..

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
من بچه اولم زردی 10بود ..تا60روز زردی داشت.البته 7بود  دومی هم 10بود..یه شب بستریش کردم اومد ر ...

نی نی ما هم گروه خونی اش با مامانش سازگار نیست یعنی مامانش مثبت اما خودش منفی