2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم به دخترم شیرخشت و ترنجبین دادم..تو آب گرم تصفیه شده حل میکردم و از صافی رد میکردم..با قاشق یا قط ...

ما هم به نی نی حدود 30 سی سی در روز ترنجبین میدیم این مقدار زیاد نیست؟

بچه ای که گروه خونیش A یا B بشه حتما زردی میگیره و بچه ای که گروه خونی مادرش O باشه هم حتما زردی می ...

من گروه خونیم او مثبت بود پسرم هم اومثبت .خیلی خفیف در حد یک روز نوک بینیش زرد شد در واقع نگرفت .گروه خونی ک یکی باشه بامادر زردی نمیگیرن

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️

دقیقا پسر من 

روز دوم ۱۱ بعد دوروز شد۹ به اصرار مرخص کردیم ببریم شهر خودمون  بعد اومدیم قرصم بش دادم ولی نیومد پایین باز رفت ۱۴ من بیچاره دوروزم اینور بستریش کردم تا شد ۶ که مرخص شد

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...

ببین بهش عرق کاسنی بدین یه دره 

خواهرت لیموشیرین بخوره که شیر که بهش میده زردیش بیاره پایین 

بدنشو با عرق بشورین پایین بدنش 

چیز گرمم فعلا نخوره که تحریک کنه تا میتونه خنکی من دکتر اطفالم بهم گفت که یه پیرمرد خبره اس زیر نطر دکتر قریب درس خونده گفت یه چندروز رعایت کن بعدش دیگه هر چی خواستی بخور

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...
یعنی ممکنه دوباره بره بالا

اگه الان ۹ هست بله تا روز چهاردهم امکانش هس ببین شیر خشکم بدین خوبه که دفعش زیاد بشه اینم توی بیمارستان به من یه پرستار گفت 

میگفت اگه پی پی کنه مرتب زودتر میاد پایین 

اگه شیر مادرم کمه با شیرخشک 

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...
ببین بهش عرق کاسنی بدین یه دره  خواهرت لیموشیرین بخوره که شیر که بهش میده زردیش بیاره پایین&nb ...

من ماهی کبابی میخورم و شیرینی 

عذر میخوام بعد از پی پی پاینشو با کاسنی میشورم.ولی تغیری نکرده هنوز

ما هم به نی نی حدود 30 سی سی در روز ترنجبین میدیم این مقدار زیاد نیست؟

نه عزیزم.به نظرم زیاده..ما روزی تقریبا ده سی سی میدادیم...

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
عزیزم شیر خشت چجوریه؟طرز استفادش چجوریه؟؟

تو عطاري هست دم ميكني سرد شد ميخوري

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹