2777
2789

تو اینستا رقص هارو ببین سخت نیس یاد میگیری

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خوشبحالت

حالا دیگه خودشو لوس میکنه بهش میگم جمله یادم بده یاد نمیده😂

ولی یه سری از اصطلاحا و کلمات و بلدم

میتونی اهنگ گوش بدی من خودم نصف آهنگام کوردیه

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

متاسفانه اینستا مزاحم درسم میشد پاک کردم . تگرام و روبیکا و .. دارم

اها درسته

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

منم دلم میخواد یاد بگیرم سخته نه؟

نه سخت نیس

منم اهنگای کوردی زیاد دارم ولی هیچی حالیم نمیشه

اولش همینطوره بعد میفهمی 

یه بار با معنیش بخون

تو تلگرامم یه چنل هست اسمش چاوانه اونم یه سری اصطلاحا کوردی یاد میده

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

جز اینستا جای دیگه نمیشناسی ؟

والا جای دیگه رو نمیدونم