2777
2789
قدت متوسط رو به بلندهلاغریموهات مشکیه پوستت گندمی یا سبزه استبشدت فداکار و خانواده دوسترنگ نارنجی آب ...

عزیزم اسمم زینبه از ماه با فصل تولدم و خصوصویاتم میتونی حدس بزنی ؟؟

به امید رسیدن به دو تا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم از منم بگو رنگ لباسم ماه تولدم🙁

پشت مانیتور نمیتونم حدس بزنم کی هستین یا چجورین حداقل یه نشونی مثل اسم بگین که بگم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

بنظرتون کی باردار میشم آیا بچه دار شدن کمکی به بهتر شدن زندگیم میکنه؟

خداییش اعتقاد داری؟؟؟

خدا عقل به اون بزرگیو نداده آک نگهداریا با همچین تفکری میخوای بچه هم بیاری؟؟؟؟

بچه با شانس  و حس ششم نمیاد 

عزیزم اسمم زینبه از ماه با فصل تولدم و خصوصویاتم میتونی حدس بزنی ؟؟

زینب تابستونی یا پاییز؟

یکم مظلومی

به شغل معلمی علاقه داری یا داشتی؟

فکرت گاهی وقتا خیلی مشغوله

یکم سخت میگیری تو زندگی

از بهداشت فردی و مخصوصا شیو خیلی خوشت میاد

مادرتم خیلی دوست داری

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

اسمم ساناز ۲۰ سالمه

زوده واسه بارداریت یکم به خودت فرصت بده 

خداییش اعتقاد داری؟؟؟خدا عقل به اون بزرگیو نداده آک نگهداریا با همچین تفکری میخوای بچه هم بیاری؟؟؟؟ب ...

وااا😏 

عقلم خوب کار میکنه عزیزم همه چی اوکیه برای بچه دار شدن چون سنم کمه دو دلم منو همسرم هردو عاشق بچه هستیم ولی بین این که هم عاشق یچم دلم میخواد اختلاف سنیم با بچم کم باشه و بین این که شاید زیادی سخت باشه و وقتش نباشه خیلیا میان میگن بعد بچه از زندگی افتادن و از این حرفا موندم چیکار کنم من خودم حس شیشم دارم خیلی جاها درست بوده ملومه که اعتقاد دارم اینم بگم قطعا من نمیام تصمیم به این بزرگی تو زندگیمو با ی حدس بقیه بگیرم جهت کم کردن استرس و بی قراری و آروم کردن مشغولیت ذهنی این تایپک زدم

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

وااا😏 عقلم خوب کار میکنه عزیزم همه چی اوکیه برای بچه دار شدن چون سنم کمه دو دلم منو همسرم هردو عاشق ...

برای بچه دار شدن یه مادر با اعصاب و بدن فولادی لازمه میتونی بسم الله حس ششم و دهم به دردت نمیخوره 

زینب تابستونی یا پاییز؟یکم مظلومیبه شغل معلمی علاقه داری یا داشتی؟فکرت گاهی وقتا خیلی مشغولهیکم سخت ...

عزیزم اسمم راضیه ست درمورد خودم و آینده م زندگی احساسیم هر چی حس می‌کنی بهم بگو 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
زینب تابستونی یا پاییز؟یکم مظلومیبه شغل معلمی علاقه داری یا داشتی؟فکرت گاهی وقتا خیلی مشغولهیکم سخت ...

مظلومم معلم فکرم مشغوله و سخت میگیرم دقیقا 

عزیزم میشه اینم بگی بنظرت عشقم برمیگرده سمتم ؟؟ اگه آره از زمانش هم چیزی حس میکنی ؟؟

به امید رسیدن به دو تا