2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مظلومم معلم فکرم مشغوله و سخت میگیرم دقیقا عزیزم میشه اینم بگی بنظرت عشقم برمیگرده سمتم ؟؟ اگه آره ا ...

حس میکنم برمیگرده ولی شاید در حد یه احوالپرسی چیزی همش انگار منتظره تو بری پا پیش بزاری

من خیلی سخت زمان حدس میزنم سعی میکنم حسش نکنم کلا میترسم اشتباه باشه

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

برای بچه دار شدن یه مادر با اعصاب و بدن فولادی لازمه میتونی بسم الله حس ششم و دهم به دردت نمیخوره

اره عزیزم معلومه چقد اعصاب داری شما مادر نمونه😂👌🏻

منم نگفتم بدردم میخوره شما خودتونو زدین به نفهمیدن حالا هرچقد من توضیح بدم! 

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

هیچ بشین خونه بابات از مجردی لذت ببر

شما ک اعتقاد نداری ب این چیزا واس چی اومدی تو این تاپیک به هرکی یه تیکه میپرونی؟ شما خوبی عزیز شما اعتقاد نداری قرار نیس هیچکس نداشته باشه برو دوتا سرچ بزن تحقیق کن بعد بیا باهم حرف میزنیم😏

اره عزیزم معلومه چقد اعصاب داری شما مادر نمونه😂👌🏻منم نگفتم بدردم میخوره شما خودتونو زدین به نفهمی ...

نمیدونم چند سالته نمیدونم شرایط زندگیت چیه من شاد ترین آدمی بودم که کسی میتونست ببینه دائم میخندیدم 

آرزوهای بزرگ هوش و سرزبون و قشنگی صورت الان جز یه آدم افسرده چیزی ازم نمونده 

زندگی با این حسا پیش نمیره زندگی با انتخاب های درست و به موقع درست میشه 

دردام اونقدر بزرگه که نمیفهمی منو امید وارم هیچ وقت نفهمی

نمیدونم چند سالته نمیدونم شرایط زندگیت چیه من شاد ترین آدمی بودم که کسی میتونست ببینه دائم میخندیدم ...

الهی بگردم🙂نمیخواستم ناراحتت کنم معذرت میخوام شما یکم زیادی گیر دادی هرکس اعتقاداتی داره من حرف ششمارو میفهمم و بهتونم گفتم قرار نیست با ی حسی ک ملوم نیست درسته یانه تصمیم بزرگ زندیگمو بگیرم فقط برای آروم شدنم این تاپیکو زدم همین! شماام از زندگی من خبر نداری شما چ میدونی من با ۲۰ سال سنم چیا تجربه کردم فقط دنبال یه پناهم🙂دنبال اینم زندیگم بهتر از اینی که هست باشه دنبال آرامشم دنبال یه خانواده آروم میدونم زندگی بالا پایین داره ولی خسته شدم🤗💔همسرم بچه میخواد من حس میکنم شرایط ندارم برای همین سردرگمم🥲شاید انقدری بزرگ عاقل نشدم شما درست میگی❤️

حس ششم مشکلات ایشون حل کن لطفا فقط دقت کن شوهرشم مثل خودش نشه 🥴

اینهمه آدم تو هیمن سایت اینهمه تایپک حس شیشمی میزنن همه ام به به چه چه میکنن این شانس ماعه یبار اومدیم از رو کنجکاوی این شد نتیجش.😂🙄💔

حق با شماس....🤗مشکلات مارو خداهم نمیتونه حل کنه