سلام من اصلا خیاطی بلد نیستم حتی چرخ هم تا به حال نداشتم حالا احتیاج به درآمد دارم و میخوام کار در منزل باشه الآن توی آگهی های راسته دوز تمیز دوز خیلی میخوان،اگر از این چرخ های راسته دوز تمام اتوماتیک جک بگیرم تمیز میدوزه؟یا باز هم خودم باید بلد باشم؟
من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم
برو تولیدی ها راسته دوزی و سردوزی کن راحته اسونه نیاز به مهارت نیست
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اره راحته سر یه هفته راه میافتی بیشتر تولیدیا باهاش حرف بزنی میتونی خونه بیاری بدوزی
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم
مرسی عزیزم دعا کن بتونم مستقل بشم انشاالله شما هم به خواسته ی دلت برسی
ممنون گلم سخت نی راسته دوزی و سردوزی فقط سر یه هفته راه میاتی اونم دستت عادت میکنه