2777
2789

دخترعموي منم خيلي خانوم ومهربونه اما به خاطريه مشكلي كه تو صورتش داره تاحالانتونسته ازدواج كنه

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
اینا دیگ گنا دارن واقعا  خیلی مسخرس اخلاق خیلی مهمتره

ینی هرکس ک ازدواج می کنه باید خ خوشگل باشه؟

مگ ظاهر ادما دست خودشونه؟

گناه دارن یا حتی داریم

میشه برای حال دلم دعا کنین؟😢❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حدود زیادی درسته ولی من خانمهای زیادی رو دیدم که از نظر زیبایی بهره خاصی نبردن ولی بیا ببین چه از ...

اونا شانس دارن خاهر😂😂😂😂😂😂

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
چ مشکلی دارن

لب شكريه مادرزادي البته چندبارجراحي كردن اما بازم مشخصه 

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

حالا خوشگلی رو بیخیال 

بعضیا هستن به خاطر خانواده شون پس زده میشن

اونا بیشتر گنا دارن

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
اوه چقدر فلسفی😃 از تو بعیده 😂

كپي نكنيا   

موافقم  ولی الان با ابزار آلات ارایشی و عملهای جراحی دخترا همه تو خیابون خوشگلن دیگه  پس ...

من دوست ندارم عمل کنم

معمولیه چهرم

ولی حس می کنم خ مهمه ظاهر

میشه برای حال دلم دعا کنین؟😢❤
ینی هرکس ک ازدواج می کنه باید خ خوشگل باشه؟ مگ ظاهر ادما دست خودشونه؟ گناه دارن یا حتی داریم

خدا نگه داری عملو پروتز😑😑😑😑😂😂😂

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز