دیروز رفتم پاساژ واسه خرید لباس، یه مانتوی خوشگل چشممو گرفت. قیمتشو پرسیدم، نزدیک بود سکته کنم! ولی دلم نیومد امتحانش نکنم. پوشیدم، دیدم اصلاً رو تنم خوب نیست، ولی فروشنده با کلی ذوق گفت: "وااای چقدر بهت میاد!" آخرش نخریدم و با خودم گفتم لباس باید اول به دل خود آدم بشینه، نه اینکه بقیه قانعت کنن! شما هم تا حالا همچین تجربههایی داشتید؟ بیاید با هم از خریدای عجیب یا بامزهمون حرف بزنیم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از فروشنده هایی که تو مغازه میوفتن دنبالت و هی بهت نظر میدن بدم میاد
البته بیچاره ها شاید قصد بدی هم نداشته باشن ولی من برم تو یه مغازه فروشنده اش اینجوری باشه سریع میزنم بیرون
یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍