2789

یه فامیل داریم انقدر پولداره

زنش انقدر ریخت و پاش میکنه بهترین خونه زندگی داره انقدر پولدارن که نمیدونن برا چی خرج کنن.زنه دوبار دماغشو عمل کرده یبار از فرمش راضی نبود یبار دیگه رفت عمل کرد..خودشم که شغلی نداره  خونه داری میکنه فقط از جیب شوهرش خرج میکنه..اونوقت منم پدرم که هزار تومنم حاضر نیست پول بده یه چیزی بخوام بخرم باید جونم کنده شه تا پول جمع کنم..

الهی یه شوهر با اخلاق و اینجوری پولدار نصیب هممون کن🙏🙁

با این شانسی💩که من دارم..

حالا همه میخوان بگن از رو ظاهرزندگی دیگران رو قضاوت نکن..خودم میدونم ولی هر چقدرم زندگیشون مشکل و گرفتاری باشه حداقل دغدغه مالی ندارن

چو نیست چاره، زِ بیچارگی صبور شدم... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نامزدم خیلی پولداره

پدرم خوب بود

واقعا همه چی پوله هرکی گفت نیس بگو بیاد بزنمش😂😂😂😂

خدایی یعنی چی اینایی که میگن پول نیست؟ پس چیه زندگی ؟ 

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

من که شوهر پولدارم گیرم نیومد هیچ تازه اومده تکیه کرده بمن پولمم خورد سرمایه دو میلیاردی کارشم من دادم ببین من چه بدبختی ام دیگه تازه پیش پول یه خونه ام نذاره تو خونه ای که خودم تو مجردی با زحمت خریدم ساکن هستیم

خوشبحالشونمنم بابت دارو و کیک تولد صبح گریه کردم و بابابام دعوا کردم

واقعا منم چند وقت پیش پول داروهام زیاد شد بابام کلی غرزد😔

اتفاقا تاپیک آخرم در همین مورد بود 

من نه بابای پولدار داشتم نه شوهرم پولداره عوضش خودم پولدارم و میخوام از شوهرم طلاق بگیرم و برم

با اینکه دوسش دارم ولی نمیتونه منو از لحاظ مالی تامین کنه من خودم بهتر از اون پول درمیارم دیگه به دردم‌ نمیخوره

بله پول خیلی چیز مهمیه

با انرژی مثبت از خدا یه همسر همه چیز تموم و پولدار بخوای خدا بهت میده 

من همسرم پولدار نیست ولی ۹۹ درصد مواقع نیازهای مالیم مثل خوراک و پوشاک رو برطرف میکنه

یه وقتایی سکوت بهترین جوابِ... ولی کاش میشد فریاد زد🫠

من که شوهر پولدارم گیرم نیومد هیچ تازه اومده تکیه کرده بمن پولمم خورد سرمایه دو میلیاردی کارشم من دا ...

چقدر سخت حقیقتا منم مجردم الان با سختی یه خونه خریدم از ترس اینکه کسی از چنگم در نیاره میترسم ازدواج کنم فکر کن به چه روزی افتادیم 

من که شوهر پولدارم گیرم نیومد هیچ تازه اومده تکیه کرده بمن پولمم خورد سرمایه دو میلیاردی کارشم من دا ...

چجوری تحملش کردی؟

چقدر سخت حقیقتا منم مجردم الان با سختی یه خونه خریدم از ترس اینکه کسی از چنگم در نیاره میترسم ازدواج ...

دقیقا خیلی مواظب باش شوهرت خونه رو ازت نگیره خیلیارو دیدم اینکارو کردن  کلا نزار بفهمه خوگه داری